реклама

реклама

Представники Черкаської територіальної організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» прибрали кілька кілометрів прибережної зони Дніпра та вивезли вантажівку сміття.

«Черкаську толоку» ініціював голова територіальної організації Василь Фурман. Він узяв і активну участь у прибиранні зони відпочинку черкащан.


– Ми ініціювали та провели таку акцію, щоб очистити від сміття території біля річок області, щоб зберегти природу та підтримати місця відпочинку в чистоті, – розповідає Василь Фурман. – Але мали й іншу важливу мету. Такі заходи згуртовують людей. Ми хочемо продемонструвати, що, об’єднавши зусилля, можна вирішити чимало проблем громад. І таке об’єднання стане в нагоді жителям міст та сіл особливо після децентралізації та передачі значної частини повноважень на місця.

 

Прибирання прибережних зон цього дня відбулося у більшості міст та сіл області.


Участь у «Черкаській толоці» взяли небайдужі жителі, депутати місцевих рад, партійні активісти.


– Спільна праця згуртовує людей. Сьогодні разом ми зробили світ навколо нас трохи чистішим,  – зазначає депутат Черкаської міської ради Андрій Більда. – Особливо приємно те, що цього року сміття на березі Дніпра значно менше, ніж збирали d попередні роки. Це означає, що свідомість наших громадян змінюється, і вони набагато менше сміття залишають після себе у зонах відпочинку.

 

реклама

Коментарі  

 
-1 #3 Патріот 03.05.2015 12:58
БПП ПРОЗВІТУВАТИ ПРО ЗОБОВ"ЯЗАННЯ ПОРОШЕНКО ПЕРЕД ФІРТАШ-ЛЬОВОЧКІН (ПУТІН)РОЗКАЗАТ И НЕ ХОЧУТЬ?Чи УДАР покази дасть????
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #2 федор принципиальный 03.05.2015 12:58
Молодец Андрей Бильда,успевает и бизона в зоопарке покормить,и мусор за черкасскими охломонами убрать,и спортиыный пацан,может подумать и в мэры его протолкнуть или в секретари,освоб ождать город надо от нежинского беженца,ну просто пора.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #1 ф 02.05.2015 13:30
Як же ж дістала ця політична показуха!!!! Як же ж це нагадує старі-добрі комуністичні суботники! Не вистачає тільки партєйних прапорів і плакатів із портретом ПОП-а... Ну, організували прибирання і вивезення сміття - це добра справа, безумовно. Але прибирання у партєйних накидках - це, як на мене, вже занадто показово - просто око ріже.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100