реклама

реклама

Народний депутат, голова Фонду «Українська перспектива» Олександр Вілкул зустрівся з генеральним консулом Німеччини Вольфгангом Мессінгером.

Протягом 2012-2014 рр. Олександр Вілкул очолював міжурядову групу «Україна-Німеччина»

Протягом 2012-2014 рр. Олександр Вілкул очолював міжурядову групу «Україна-Німеччина»



Під час зустрічі обговорювалися питання культурного та економічного співробітництва між землями ФРН, а також залучення німецьких фондів до проектів розвитку міста.

– У Німеччині є комплексні, успішно реалізовані проекти з модернізації цілих промислових регіонів, таких як Рур і Баварія. Ми вже збудували системні відносини з Баварією і одним з найбільших німецьких фондів – Фондом Ф.Зайделя. Ми зацікавлені в залученні німецьких інвестицій та технологій не тільки в промисловості, але і в розвитку міської інфраструктури. Це стосується запровадження технологій енергозбереження для підвищення якості комунальних послуг та зниження тарифів. Ми відкриті до діалогу і будемо вдячні за вашу підтримку, пане Генеральний консул, – заявив Олександр Вілкул.

Генеральний консул зазначив, що готовий надавати цілковиту підтримку для реалізації нових спільних проектів.

Сторони відзначили важливість майбутніх місцевих виборів у жовтні цього року і необхідність залучення міжнародних спостерігачів для забезпечення прозорості та повної відповідності всім європейським стандартам волевиявлення українців.

– Події в Чернігові (довибори в 205-му окрузі, – ред.) говорять про те, що українське суспільство змінюється. Що воно виступає проти порушень. Я радий, що Україна позитивно реагує на залучення міжнародних громадських організацій, і я буду підтримувати залучення німецьких спостерігачів на місцевих виборах восени 2015 року, – зазначив Вольфганг Мессінгер.

матеріал надано прес-службою політика

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-1 #1 незнайка 01.08.2015 08:36
мои 5 рублей с 1990 морозят в Ощадбанке Вас Вилкул не просил за ними приглянуть шоб по правильному они там МОРОЗИЛИСЬ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100