реклама

реклама

- Саме тут щодня ходять на зупинки автобуса тисячі людей – тож заявку на реконструкцію міжквартального проїзду від вул. Чехова до провулку Тімірязєва я направив до департаменту ЖКГ одразу ж після звернення мешканців. Тут «спальний» район – комплекс із десяти 5-поверхівок, а ці 500 метрів шляху стояли неосвітлені, хоча ями були такими, що запросто поламати ноги, а обабіч цієї захаращеної дороги уже почали виростати купи сміття, - розповідає депутат Черкаської міської ради Олег Ліходькін.

Я добився того, що у 2012 році проект було розроблено і закладено кошти на роботи, але, у зв’язку з економічною кризою, зупинкою коштів казначейством, роботи були не профінансовані і не виконані. Закласти цю суму до бюджету міста знову вдалось лише цього року. Наразі більшість робіт уже зроблено. Від самого початку ми з активістами прилеглих будинків взялись контролювати якість робіт.


На жаль, маємо ряд претензій до підрядника: не по всій довжині було встановлено бордюри, неякісно було зроблено примикання між доріжками, які вели до проїзду, і новим асфальтом, місцями покриття неякісне і вищерблюється – але, після звернень до управління ЖКГ міста і служби технагляду, підрядник уже почав виправляти свої недоробки. Тож сьогодні тут закінчують основні роботи із реконструкції асфальтного покриття, уже встановлено та під’єднано до мережі стовпи вуличного освітлення.

Слід сказати, що ці роботи стали можливим завдяки тому, що одним із пріоритетів формування цьогорічного бюджету є фінансування робіт, які розпочаті в минулих роках і досі не завершені. У мене на окрузі є ще один такий «довготривалий» проект – спортивний майданчик по вул. Петровського, 163, який нарешті маю можливість довести до ладу в цьому році, бо необхідні кошти передбачені цьогорічним бюджетом і підрядник висловив готовність роботи завершити. Це багатофункціональний майданчик для занять спортом, гри у футбол, волейбол, баскетбол – розташований якраз у густонаселеному районі, тож ним зможуть користуватись сотні місцевих дітлахів і дорослих.

Проект було зроблено за мої власні кошти кілька років тому. Роботи було  розпочато і «законсервовано» у зв’язку із відсутністю фінансування. Але за два-три місяці, сподіваюсь, майданчик уже  працюватиме. Паралельно із цим, буде завершено першу чергу ремонтних робіт у місцевій школі №22, де вже проведено реконструкцію санвузлів та встановлено пандус, а на черзі – заміна дверей та системи опалення зі встановленням лічильника тепла. У планах на наступний рік - провести реконструкцію спортивної зали із заміною підлоги і вікон.

Про це інформує прес-клуб реформ.

Однак деякі черкащани мають дещо іншу позицію, відмінну від тієї, що подає прес-клуб реформ з посиланням на Ліходькіна. Так, Максим Скорик стверджує, що подана Ліходькіним інформація не відповідає дійсності, мовляв, депутат голосував проти ПСЕР-2015, в якій були заплановані всі роботи, що відображені в публікації. Про це Скорик повідомив у "Фейсбуці".


реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #6 Фром 03.09.2015 15:22
Молодець Скорик, до речі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #5 Гога 19.08.2015 17:03
Цитую Гоге:
Предлагаю объединиться в день, когда эти пиарщики будут сдавать объект, будем показывать им закатанный люк и все остальное. Жаль, что у вас вчера не было возможности сказать все это на камеру.

Знайомі мешкають в цьому районі, але вчора, нажаль, я не зміг би бути там (знаходжуся в лікарні). А Скорик, наскільки мені відомо, був в команді В.Жуковської. Що він за час, що минув від попередніх виборів, зробив для мікрорайону? Тільки й вміє піаритись перед виборами! Але повагу й підтримку мешканців району здобувають не показухою перед самими виборами, а щоденними (хай і маленькими) справами!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #4 Гоге 19.08.2015 12:23
Предлагаю объединиться в день, когда эти пиарщики будут сдавать объект, будем показывать им закатанный люк и все остальное. Жаль, что у вас вчера не было возможности сказать все это на камеру.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #3 человек 19.08.2015 12:18
А да Скорык, а да молодец. Не слышно было вообще его 1,5 года, а тут вдруг проснулся. Ты прежде чем хвалиться чем-то, посмотри на качество этих выполняемых работ и очень обрати внимание на комментарий Гоги", который полностью соответствует настроениям жителей этих домов. Пойди и раскрыв глаза обнаружь там закатанный канализационный люк, обрати внимание на этот участок и к своему удивлению обнаружишь, что там уже должны были быть закончены работы, поскольку новый асфальт плотно прилегал к старым разрушенным бардюрам и только благодаря инициативе жителей, работы снова приобрели какие-то очертания. Прежде чем пиариться, сделай что-нибудь. Ты на этом участке перед предыдущими выборами засыпал ямы крупной щебенкой и сказал людям, что провел ямочный ремонт. Как медведь в берлоге провел в спячке депутатское время и накануне следующих решил проснуться.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #2 Гога 19.08.2015 11:12
Якби зробили з розумом, тоді б й хвалилися! По-перше, звузили ширину проїзної частини, тепер 2 машини розминутися не можуть; по-друге, зруйнували й не відновили (чи влаштували нову) пішохідну доріжку; по-третє, не забезпечили водовідвід, а при влаштуванні верхнього шару асфальтобетону закатали водопровідний люк на углу біля Чехова,110; в-четвертих, при влаштуванні стовбів освітлення без погодження з мешканцями вирізали зелені насадження; в-п'ятих, зовсім не продумали про місце встановлення стовбів освітлення, вибравши їх навмання, а не там, де буде зручно мешканцям. Одним словом, хотіли, як краще, а вийшло, як завжди!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #1 незнайка 19.08.2015 09:57
побольше бы таких которые ЗА ВЛАСНИ КОШТЫ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100