реклама

реклама

Вчора у Східноєвропейському університеті економіки і менеджменту 130 випускників отримали дипломи магістра. Це – фахівці з економіки підприємства, обліку і аудиту, економічної кібернетики, маркетингу, фінансів і кредиту, готельно-ресторанної справи, менеджменту, управління проектами, права та перекладу.

Святково одягнені, з квітами, разом із батьками, а дехто вже й з власною родиною, прийшли випускники отримувати омріяні дипломи.

Випускників теплими словами привітала ректор університету, доктор економічних наук Любов Шпак.

– Сьогодні ви стали фахівцями – магістрами своєї справи. Ви впевнено крокуєте вперед у професійне життя. Перед вами відкривається багато доріг. Але у кожного своя доля і життя розфарбовує її по-різному. Найголовніше в житті – залишатися людиною. Пам’ятайте своє коріння, батьків, наставників, які допомогли вам стати особистістю. Пам’ятайте рідний університет. Ми завжди будемо раді вас бачити, – звернулася до випускників Любов Олександрівна.

Усіх присутніх із довгоочікуваною подією привітав перший заступник голови облдержадміністрації Віталій Коваль.

– Колишні випускники Східноєвропейського університету сьогодні працюють заступниками голів райдержадміністрацій, районних рад, у міських радах, керівниками обласних управлінь і департаментів – і це тільки в галузі державного управління й місцевого самоврядування. Хочу подякувати керівництву і ректорату за те, що протягом останніх років на належному рівні була поставлена наукова робота. Такого зростання кандидатів наук, докторів, доцентів, як за останні два роки, в університеті не було з часів його заснування. Тож достойно несіть ім’я випускника Східноєвропейського університету. У добру путь! – наголосив Віталій Володимирович.

На адресу випускників та їхніх батьків пролунало чимало зворушливих слів від директорів інститутів, завідувачів кафедр і викладачів. Вони побажали кожному знайти своє місце у житті, розвиватися, ставити перед собою амбітні плани і обов’язково досягати поставленої мети.

Кульмінацією свята стала церемонія вручення дипломів. Відмінникам навчання документи про вищу освіту вручив перший заступник голови облдержадміністрації.

Наприкінці урочистостей випускники щиро подякували викладачам, своїм батькам і рідному університету за незабутні роки навчання, інформує прес-служба університету.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+5 #2 украина 16.03.2016 17:31
А этот :-x зачем стоит на фото?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Семен 16.03.2016 16:27
Пополнят ряды безработных или на рынок реализаторами с теми дипломами.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100