реклама

реклама

Найкраща православна співачка світу – Дивна Любоєвич цього літа завітає в Україну! Тут вона дасть усього один концерт.

vira_fest_А1

Дивна Любоєвич виконує православні пісні, що зазвичай звучать під час служб у храмах. Її голосом захоплюється весь світ! В Україні легендарна сербська співачка виступить під час відкриття масштабного Міжнародного фестивалю VIRA FEST.

Фестиваль триватиме у першій козацькій столиці України – Чигирині (Черкаська область) під час свята Трійці – 18-20 червня. Головна ідея фесту – об’єднати українців навколо істинних цінностей. Відтак, зі сцени лунатиме особлива музика – музика для душі. Під час VIRA FEST під відкритим небом гратиме симфонічний оркестр, а грандіозним виступом українців вражатиме українська оперна діва Олена Гребенюк.

Дивна Любоєвич вже мала нагоду виступати в Україні шість років тому з нагоди 75-річчя Блаженного Володимира Митрополита Київського і всієї України. Тоді виконавиця обіцяла численним прихильникам повернутися і 18 червня цю обіцянку нарешті буде виконано.

Деталі: на сторінках заходу у ФейсбукВконтакті

Довідка

Дивна Любоєвич народилась у Белграді на свято Благовіщення Святої Богородиці. З 10 років вивчала церковний спів у монастирі. Пізніше завершила музичну академію і заснувала хор «Мелоді», до репертуару якого входить ортодоксальна священна музика найбільш стародавніх візантійських, сербських та болгарських мотивів у сучасному виконанні.

реклама

Коментарі  

 
+1 #4 Радко, Динко, Гойко,Желко 26.05.2016 19:37
Выражеемо большой спасибо менежерам олимпийского спорткомлекса селена, Наташко, Белко, Светко, Монико и Монашко за полученые услуги. Будемо посетить и Чигирин и сравнивать.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 Реаліст 26.05.2016 16:00
Та сЦитую Чигиринка:
Я в шоці. Далося їй наше село.

Та страшне! Чим не рівень "звєзди", щоб вона за бабки Нєтовкіной "снізошла" до рівня козацької столиці Богдана Хмельницького!
Перед Богом - усі рівні. Якби пєвіца про це пам'ятала - не дала б написати на афіші маразм про "кращу православну співачку"!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Чигиринка 26.05.2016 15:11
Я в шоці. Далося їй наше село.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 ВАУ! 26.05.2016 15:08
СУПЕР! Чекаємо! :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100