реклама
Sucurity Police

реклама

Громадське Формування «Міська Варта» поширило звернення до міського голови Черкас з наступними проханнями:

navisho-potribni-zvernennya

– підтримати ініціативу Київської та Дніпровської міськради про введення мораторію на підвищення тарифів на опалення та гарячу воду;

-провести незалежні аудити енергогенеруючих компаній міста, ліквідувати компанії – прокладки, що негативно впливають на ціноутворення в енергетичній галузі та визначити обґрунтовані тарифи на енергоносії;

-ініціювати розробку програми підвищення енергозбереження в країні в цілому, та в приватному секторі окремого міста, району, селища;

-ініціювати націоналізацію неефективних енергогенеруючих компаній з подальшою їх приватизацією ефективними менеджерами на умовах розвитку, модернізації та запровадженні високотехнологічного виробництва.

«Олігархи об’єдналися та продовжують знищувати Україну. Вони домовилися, а розплачуємося знову ми. НКРЕКУ узаконила грабунок народу України, а олігархи отримують надприбутки, завдяки афері з субсидіями, та виводять кошти за межі України, в офшори. Люди втомилися чекати на реалізацію програм розвитку країни», – йдеться у зверненні ГО.

«Якщо ми разом не зупинимо необґрунтоване зростання тарифів на енергоносії, та не запровадимо системи енергозбереження, народ України буде приречений на зубожіння, а держава на накопичення зовнішніх боргів та втрату незалежності», – йдеться у зверненні ГО за дорученням присутніх на зборах лідерів Громадських організацій міста Черкаси від 16.07.2016 р.

677777

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #3 Михалыч 27.07.2016 14:37
А чого з цим питанням приходять до міськради, якщо ціни на опалення це не їх повноваження? Цим зверненням ви закликаєте до грубого порушення Конституції, адже органи державної влади діють у межах та спосіб наданий їм законом(ст 19КУ) :sad: .
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #2 Сидоров 26.07.2016 21:47
Яка мені різниця, яка це організація. Але якщо міська рада не прийме мораторій щодо тарифів, то я пійду у лави цієї банди. Бо вона піклується про мене. :cry:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 здоровий глузд 26.07.2016 15:23
о господи, що це ще за одна організація?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100