реклама

реклама

Близько півсотні учасників взяли участь у цьогорічному «Мотородео» – змаганнях, де мотоциклісти вчаться в безпечному місці уникати аварійних ситуацій на справжній трасі. Цими вихідними на змагання приїхали водії з Києва, Харкова, Одеси, Черкас, Кропивницького, Умані, Сміли та Золотоноші, інформує "Громадське телебачення. Черкаси".

unnamed

Дмитро Руденко, організатор «Мотородео»:

«Конкурс полягає у тому, щоб трасу зі штучними перешкодами подолати за найкоротший час та без штрафних балів. Цього року в змаганнях беруть участь 4 дівчини: з Києва, Одеси та дві з Черкас. Ми сподіваємося, що цим заходом ми зменшимо кількість ДТП на дорогах. Адже страждає не лише мотоцикліст, а й пішохід».

Віталіна Боня, учасниця з Черкас:

«Я беру часть у «Мотородео» вперше, а за кермом мотоцикла вже 4 роки. За цей я потрапляла в ДТП, адже мені не вистачало реакції, тому я і спробувала себе в таких тренуваннях. Із хлопцями змагатися ані трохи не некомфортно. Вони кажуть «Ти не дівчина, ти мотоцикліст, це одна каста». Тут усі підтримують один одного».

Олег Горбачов, учасник з Одеси:

«Одесити вдруге приїжджають на «Мотородео». Прихали 14 осіб, але участь у змаганнях беруть не всі. Цей захід дуже важливий для розвитку мотоциклізму, адже більшість водіїв не навчаються в мотошколах. А тут воно розуміють, що потрібно розвиватися і набираються досвіду в інших».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100