реклама

реклама

Минулого тижня, 22 вересня, на церемонії нагородження найкращих освітніх агентств світу (CPIEAs) в столиці Канади, Оттаві, агентство ICEA (м. Черкаси) увійшло у список 40 найкращих агентств світу. Персональну нагороду отримала директор ICEA Ірина Кобець.

8

– Я пишаюсь тим, що ми частина міжнародного освітнього суспільства. Це підтвердження того, що ми працюємо у правильному напрямку. Щороку ми будемо намагатися підвищити рівень якості роботи нашого агентства, аби підтверджувати наш статус та ставати ще кращими, - коментує директор міжнародного освітнього агентства ICEA Ірина Кобець.

На церемонії CPIEAs 110 учасників з усього світу мали змогу послухати промову новатора CPIEAs Алі Ражаба, який порівняв світ міжнародної освіти із прекрасним садом:

Свою промову на урочистій церемонії озвучила наша черкащанка, стипендіанткаPABA Дар’я Бунякіна, яка отримала можливість безкоштовно вивчати англійську мову в мовній школі CLLC Ottawa протягом 12 тижнів. Дар’ю представила директор агентства Ірина Кобець.

На церемонії нагородження також були присутні прем'єр-міністр КанадиДжастінТрюдо, посол Саудівської Аравії в Канаді NaifBinBandirAlsudairy,  президент і віце-канцлер університету КарлтонDr. RoseannO’ReillyRunte та виконавчий директор асоціації «LanguagesCanada» GonzaloPeralta.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100