реклама

реклама

Питання добробуту родини та грошей в ній завжди були на першому плані у справжніх чоловіків. Тож гідний заробіток те, чого прагнуть голови родин понад усе. Дирекція Черкаської філії ПриватБанку запрошує на роботу особливо мужньої банківської професії - інкасаторів, що полягає в основному у забезпеченні безпеки грошових коштів клієнтів.

9_main

«Робота в найбільшому та найінноваційнішому банку України – цікава та перспективна, з повним соціальним пакетом. Ми чекаємо чоловіків у хорошій фізичній формі з середньою технічною або вищою освітою, – говорить Ірина Рудик, керівник напрямку перерахунку та інкасації грошових коштів Черкаського ГРУ ПриватБанку. – Пропонуємо офіційне працевлаштування, гідну оплату праці, щорічну відпустку, оплачувальні лікарняні. Перевага віддається кандидатам, які пройшли службу в армії, і військовослужбовцям у відставці».

Ця професія вимагає постійної уважності та відповідальності, а навзаєм пропонує стабільність та впевненість у завтрашньому дні.

Обов’язки:

– перевезення та інкасація грошової готівки та цінностей,

– інкасація та обслуговування відділень, банкоматів, терміналів і торгових точок,

– охорона та супровід цінностей, що перевозяться,

– контроль технічного стану автотранспорту.

Вимоги:

– середня технічна або вища освіта,

– водійський стаж не менше, ніж 3 роки, категорія В,

порядність, стресостійкість, здатність до навчання, відповідальність, організованість, уміння працювати у команді, чітке виконання інструкцій та вказівок керівника, стан здоров'я, який дозволяє переносити грузи до 20 кг

Банк пропонує:

– офіційне оформлення, повний соцпакет

– стабільний та високий дохід: заробітна плата – 9500 грн,

– плаваючий графік роботи, можливі нічні зміни,

– гарантований кар’єрний зріст найкращих працівників.

З питань працевлаштування звертайтеся:067 5230233 Скокова Наталія або Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду .

Про це інформує прес-служба банку

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100