реклама

реклама

14 жовтня, о 18-00, на Соборній площі Черкас відбудеться акція, що поєднає людей у 60 містах світу. Люди, що живуть у різних куточках світу, водночас  вийдуть на площі своїх міст на глобальний мітинг проти російської агресії.

фото

Як заявив координатор акції у Черкасах, керівник ГО “Самооборона Майдану” Олег Скалько, учасники міжнародного мітингу, на який запрошують усіх свідомих черкащан, мають кілька вимог. Це: вимога вивести з території України всі російські окупаційні війська, повернути назад в Росію всю зброю та воєнну техніку; збільшити спостережну місію ОБСЄ до 24 годин на добу сім днів на тиждень, та допустити її до частини українсько-російського кордону який Україна тимчасово не контролює (адже російсько-сепаратиські війська припиняють атаки тільки тоді, коли спостерігачі ОБСЄ присутні на фронті); звільнити громадян України, які незаконно утримуються під арештом - як на території Росії, так і в Криму - за політично мотивованими і сфабрикованими звинуваченнями.

Про це інформує прес-клуб реформ

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+4 #5 Статуй незалежнисти 14.10.2016 08:45
На картинке ареал распространения украинских заробытчан и "любителей" краины издалека.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #4 . 13.10.2016 17:36
Цитую стабилизец:
М.Булгаков. Мастер и Маргарита

Не порівнюйпридурк а путлєра з булгаківським Воландом. Кремлівський вождик - звичайне безмозгле опудало, яке казиться від старості і обколотості ботексом - і не більше того!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #3 ПНХ з ПТН! 13.10.2016 16:56
Цитую Будуть:
голими фотографірувать ся?

Нє, ти ж знаєш, дурік: хунтовці тільки "распінают русскаязичних, єдят малєнькіх рассіян і насілуют паралізованних апалчєнцев Данбасса" :-x
Що ж ти, тупенький, нову лєгєнду задвигаєш? І чого у вас, ватних, все - "через штани"? головою думать не пробували, "заваєватєлі" нещасні? ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #2 Будуть 13.10.2016 15:50
голими фотографірувать ся?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 стабилизец 13.10.2016 12:14
Кто-то суетился, кричал, что необходимо сейчас же, тут же, не сходя с места, составить какую-то коллективную телеграмму и немедленно послать ее.
Но какую телеграмму, спросим мы, и куда? И зачем ее посылать? В самом деле, куда? М.Булгаков. Мастер и Маргарита
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100