реклама

реклама

24 листопада в місті  вперше  відбудеться одне з найбільш корисних заходів для учасників інвестиційного ринку - 65-та Битва Стартапів!

fb-cover-cherkasy

Це унікальна можливість для підприємців презентувати свій стартап досвідченим експертам та відразу отримати конструктивний feedback, цінні поради та навіть інвестиції. Інвестори матимуть змогу обрати перспективний стартап на свій смак та вигідно вкласти гроші, аби згодом примножити власний капітал.

Участь у Битві Стартапів БЕЗКОШТОВНА, але тільки для тих щасливчиків, які підкорять експертну раду Startup.Network заочно. Все, що від Вас потрібно на цьому етапі - зареєструвати свій Стартап http://btl.startup.network/?buy_event=878|720, заповнити Анкету та чекати результатів попереднього відбору.

65-я Битва Стартапів буде проходити в два етапи:

З 17.00 до 18.00 - підприємницький блок:

Під час цього блоку "старожили" локального інвестринку поділяться досвідом зі своїми молодими колегами. Вони розкажуть про останні тренди та новини інвестринку, дадуть відповідь на всі питання та порадять ефективні стратегії розвитку стартапів.

З 18.00 до 20.00 - інвесторський блок:

Другий етап являє собою презентації проектів підприємців. Щоб підкорити цільову аудиторію у кожного фаундера буде 6 хвилин, три з яких безпосередньо на виступ, і ще три - на питання та поради експертів.

Крім експертів Битви, за проекти зможуть голосувати і гості заходу. Переможцями стануть 2 стартапи. Один з них - учасник, який посяде перше місце згідно результатів голосування експертів, другий - згідно результатів онлайн-голосування гостей.

Дата і час проведення Битви Стартапів: 24 листопада, 17.00

Місце проведення:

Для того, аби відвідати захід, Вам потрібно зареєструватися як Гість http://btl.startup.network/?buy_event=878!

Для тих, хто не зможе бути присутнім на Битві Стартапів особисто, буде організована онлайн-трансляція заходу

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100