реклама
Sucurity Police

реклама

Наразі ПриватБанк профінансував лише у Черкаській області 323 проекти в рамках програми "Країна успішного бізнесу". Директор Черкаської філії Приватбанку Віктор Шуршив переконаний, що це лише початок. Саме ПриватБанк не тільки пропонує велику кількістю продуктів і сервісів для представників малого та середнього бізнесу, а й започаткував програму КУБ – Країна успішного бізнесу - для розвитку підприємництва в Україні.

DSC_0125

Лише за перше півріччя цього року було видано майже чверть мільйона робочих віз до Польщі, наголосив Віктор Шуршин під час вчорашнього форуму "Україна – країна підприємців". "Для порівняння за весь 2015 рік, було видано на 10 тисяч віз менше. Ця динаміка насторожує. Зважаючи, що туди поїхали відповідальні працівники, які готові працювати. Саме, щоб створити умови, для роботи подібних людей тут, ми створили цей проект і готові об’єднати зусилля громадськості, бізнесу та влади заради покращення життя українців. Ми хочемо бути каталізатором змін заради розвитку економічного базису країни – малого та середнього бізнесу" – зазначив Віктор Олександрович.

ПриватБанк, працює над створенням умов, щоб українці працювали вдома – спільно з Українською спілкою промисловців і підприємців започтковано програму "Країна успішного бізнесу". Завдяки цій програмі підприємці мають змогу навчатися та отримати інвестиції у власну справу та створювати нові робочі місця.

Особливу зацікавленість учасників форуму "Україна – країна підприємців", який пройшов 2 грудня у Черкасах, викликали доповіді засновника проекту "Бізнес Молодість Україна" – Євгена Василенка та керівника навчального процесу цього проекту –Олександра Компанійця. Столичні гості детально розповіли про практичні аспекти ведення бізнесу в Україні та тенденції розвитку підприємництва.

Місцеві особливості були викладені черкаськими підприємцями Дмитром Саїним і Андрієм Литвином.

Нагадаємо, 2 грудня у Черкасах пройшов бізнес-форум "Україна – країна підприємців". На заході організованому Українським союзом промисловців і підприємців за підтримки "Приватбанку", було презентовано програму підтримки підприємництва "Україна – країна підприємців".

DSCF0358

У роботі бізнес-форуму взяли участь більше ста представників малого та середнього бізнесу Черкаської області. Які мали можливість поспілкуватися з директором департаменту економічного розвитку і торгівлі Романом Карманніком, головою обласної організації Українського союзу промисловців і підприємців Олександром Тертичним, головою федерації роботодавців Черкаської області Борисом Райковим, директором Черкаського регіонального управління ПриватБанку Віктором Шуршиним, керівником обласного центру зайнятості Григорієм Дендемарченком.

Подібні обласні бізнес-форуми "Україна — країна підприємців" вже пройшли в Дніпрі, Києві, Полтаві та Рівному.

Організатори – Український союз промисловців і підприємців за підтримки місцевої влади та Приватбанку – прагнуть показати працюючим підприємцям і тим, хто бажає відкрити власну справу, реальні можливості та перспективи для втілення їх ідей, надихнути на прояв ділової ініціативи і продемонструвати практичні інструменти для створення чи розвитку бізнесу.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #6 Андрій 05.12.2016 23:45
Цитую Екатерина:
Скажите пожалуйста ,какую роль играет буква "У" в слове Краина ? Кто знает пидскажите .

а яку роль грають голосні літери у вашому іменні. Вам краще без них у паспорті записатися. ось так - Ктрн..Вам буде зручніше
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #5 Екатерина 05.12.2016 16:38
Скажите пожалуйста ,какую роль играет буква "У" в слове Краина ? Кто знает пидскажите .
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 MICHAEL 05.12.2016 15:27
Розвиток якого бізнесу? Секонд-хендів? Продажі китайських товарів? З виплатою зарплати в конвертах?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 Семен 05.12.2016 14:09
Правильно говорить не профинансував а дал кредиты.
Приватбанк, читать как Коломойский, просто так ничего не делает.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 RATM 05.12.2016 00:06
А что там Райков рассказывал ? Может про то, как свой бизнес с нуля поднял ? :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Мао 04.12.2016 12:13
Бла,бла,бла.. Сидят все знакомые рожи которые платят людям мзду и в конвертах.. Платите людям как в тойже польше начать с себя им слабо?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100