реклама

реклама

Після різдвяних сильних морозів на Черкащині спостерігається поступове підвищення температурного фону. Середня добова температура повітря з 14-17° морозу (07.01) зросла за 4 доби до 3-5° морозу (11.01). Минулої ночі стовпчики термометрів нижче 4-6° морозу не опускалися. З 6 січня щодня випадає сніг. За період 6-11 та ніч 12 січня по області випало від 18 до 40 мм, що відповідає 42-97% місячної норми, про це повідомив начальник Черкаського обласного центру з гідрометеорології Віталій Постригань.

погода

За прогнозом, завтра на Черкащині погоду формуватиме улоговина циклону з півночі. Очікується короткочасне похолодання: вночі 7-12º, вдень – до 5º морозу. Дискомфорту додаватиме посилений вітер 7-12 м/с, з поривати до 15-20 м/с. Опадів не передбачається.

На вихідних у наш край надходитиме тепла повітряна маса із південного заходу. Погодна картина суттєво зміниться. Температура повітря підвищиться і коливатиметься впродовж доби близько 0º. Випадатимуть опади у вигляді мокрого снігу та дощу, місцями спостерігатиметься ожеледь, налипання мокрого снігу та пориви вітру 15-20 м/с.

Радимо комунальним та дорожнім службам залишатися у стані готовності до очищення доріг і тротуарів від снігової «каші» та своєчасно збивати бурульки, які несуть небезпеку пішоходам та автотранспорту, що паркується біля будинків.

Із понеділка 16 січня знову розпочнуться морози: вночі 7-12º, вдень 1-6º, які після випадіння опадів на вихідних, зумовлять чергову ковзанку на дорогах та тротуарах. Будьте уважні та обережні

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100