реклама

реклама

Народний депутат України, голова фонду «Українська перспектива» Олександр Вілкул підкреслив, що якщо нові домовленості Кабміну і МВФ, які опублікувала «Економічна правда», є правдою, то уряд повинен негайно піти у відставку. Нагадаємо, що в розпорядженні ЕП опинилася остання версія меморандуму про співпрацю України з МВФ, згідно з якою наша країна мусить підвищити пенсійний вік, скоротити кількість держслужбовців і бюджетників, скасувати «спрощенку» і відкрити земельний ринок.

На своїй сторінці в Фейсбук Вілкул написав: «Якщо нові домовленості Кабміну і МВФ - це правда, то уряд негайно повинен бути відправлений у відставку.

Це - класичний геноцид і зраду:

- До кінця січня 2017 року - монетизація субсидій - а це скасування всіх пільг.

- До пенсійного віку - 63 роки - доживуть далеко не всі (середній вік життя чоловіків - 65 років)

- Зобов'язання прийняти до кінця березня 2017 року законопроект про ринок сільгоспземель і скасувати заборону на її продаж - зробити українців кріпаками на своїй землі ».

Народний депутат підкреслив, що особисто він не проти співпраці з міжнародними фінансовими інститутами. «Але такі вимоги виставляло МВФ все 26 років Незалежності України. І жоден Кабмін на це не погоджувався. Такою ціною нам кредити не потрібні. Треба починати думати своєю головою і своїми прагматичними національними інтересами », - заявив Олександр Вілкул.

Як повідомлялося раніше, народний депутат Олександр Вілкул подав до Верховної Ради законопроект про мораторій на підвищення пенсійного віку. Цю ініціативу підтримали профспілки, а профільний комітет ВР підтримав внесення законопроекту Вілкула в зал голосування Ради.

Про те, які несе загрози для України провладний законопроект про продаж землі № 5535, Олександр Вілкул розповів українцям на своїй сторінці в Фейсбук.

Щоб не допустити розкрадання сільськогосподарських земель України Олександр Вілкул та його колеги подали до Верховної Ради законопроекти № 5241 від 06.10.2016 та №5330 від 01.11.2016.

Матеріал надано прес-службою політика.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+4 #3 Верховод 19.01.2017 21:52
Ты глянь,какие они белые и пушистые.Что тебе мешало к....ва,весь свой понос осуществлять будучи при власти.Пока эта кремлёвская св.....а будет спокойно передвигаться по Украине,мы все обречены на прозябание.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #2 бульба 19.01.2017 20:51
[quote name="А хто раніше не давав?"]А Хто тобі раніше не давав зробити , Все Що декларуєш. Вишки для рашки купили , для Юліного газу кредити брали необмежено та за шалені відсотки. Раніше не протестував.
що курив?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 А хто раніше не давав? 19.01.2017 17:43
А Хто тобі раніше не давав зробити , Все Що декларуєш. Вишки для рашки купили , для Юліного газу кредити брали необмежено та за шалені відсотки. Раніше не протестував.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100