реклама

реклама

Зважаючи на високий рівень захворювань на грип, 12 міських аптек за підтримки ПриватБанку пропонують черкасцям придбати ліки у розстрочку.

apteka_4

«На сьогодні це найдешевший вид кредитування. За сервісом “Миттєва розстрочка” клієнт переплачує лише комісію 2,9 % від суми витрат, - розповідає Олександр Бут керівник напрямку “Оплата частинами” ПриватБанку Черкаської області. - Це найконкурентніші умови на ринку. Послуга економить час, адже покупку здійснюють усього за 30 секунд. Оформлення підтверджують чеком із усіма необхідними реквізитами. Клієнту не потрібно жодних документів або довідок».

12 міських аптек у Черкасах вже пропонують такі послуги своїм покупцям, а саме:

Аптеки “Здоров`Я”:  вул. Смілянська, 40, б-р Шевченка, 114, б-р Шевченка, 398.

Аптеки “Мед-Сервис”: вул. Смілянська, 44, вул. Добровольського, 15, б-р Шевченка, 398, вул. Смілянська, 99, б-р Шевченка, 116.

Аптеки “Медит-М”: б-р Шевченка, 205, б-р Шевченка, 116, вул. Сумгаїтська, 24, б-р Шевченка, 116.

«Щоб скористатися послугою, потрібно дізнатися про доступну суму ліміту за сервісом, - розповідає Олександр Бут керівник напрямку “Оплата частинами” ПриватБанку Черкаської області. - Для цього необхідно надіслати SMS на номер 10060 із текстом «chast». У відповідь ви отримаєте SMS, де буде вказано, який у вас ліміт по цьому сервісу. Ви забираєте товар і кожні 30 днів погашаєте заборгованість на картці».

На сьогодні партнерами послуги “Миттєва розстрочка” стали низка торгових центрів і магазинів міста. Клієнти задоволені як мобільністю послуги, так і зручністю погашення. Адже вносити платежі на картку можна без відвідання банку.

Детальну інформацію про послугу “Миттєва розстрочка” можна дізнатися на офіційному сайті ПриватБанку.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100