реклама

реклама

У зв’язку з підняттям вартості проїзду в громадському транспорті у Черкасах, журналістам «Прочерку» вирішили поцікавитися в громадян: яким видом громадського транспорту черкасці користуються більше? Чому вони віддають перевагу саме тому виду транспорту?

Ми вирішили дізнатися це шляхом проведення опитування.

Анастасія Чорногал

Анастасія Чорногал, студентка: «Я надаю перевагу тролейбусам, бо я студентка і я маю право на безкоштовний проїзд. Автобусами користуюся досить рідко. А якщо і їду автобусом, то тільки туди, куди не їде тролейбус».

Євген Гупало

Євген Гупало, охоронець: «Я надаю перевагу маршруткам, хоч вони і дорожчі, але частіше ходять, тому більше користуюся ними. Також автобусами зручніше користуватися у більш віддалених від центру районах. Бо тролейбуса там дочекатись тяжко».

Марина Рукас, студентка: «Найчастіше користуюся тролейбусами. Завдяки студентському квитку проїзд безкоштовний. Другий варіант це маршрутки. Але намагаюсь не їздити маршрутом №4 та №31 через те, що там зазвичай дуже багато людей».

Віктор Сопільняк

Віктор Сопільняк, водій: «Користуюся виключно маршрутками. Тому що майже завжди кудись поспішаю, хоч автобуси і не так швидко їздять як хотілося б, але все ж таки швидше, ніж тролейбуси».

Ольга Римбалюк, студентка: «Звичайно, я частіше користуюся тролейбусом, бо проїзд в ньому безкоштовний для студентів. Щодо автобусів то ними користуюся дуже рідко, бо вартість проїзду досить велика».

Михайло Борисенко

Михайло Борисенко, працівник заводу: «Користуюся тролейбусом, тому що це дешево. Маршруткою дуже рідко, тільки якщо довго тролейбуса немає, або він не їде куди мені потрібно».

Вікторія Валерієва

Вікторія Валерієва, студентка «Як і більшість студентів, я користуюся тролейбусом. Маршрутками користуюся вкрай рідко, тому що ціна там чотири гривні, а для нас, студентів, кожна копійка на рахунку».

Лілія Жарікова

Лілія Жарікова, фармацевт «Я користуюся маршрутками. Бо там більш зручно, та й їздять вони швидше, ніж тролейбуси. А якщо потрібно вранці на роботу то автобус частіше ходить, та ще й можливо іноді знайти вільне місце, бо їхати досить далеко».

Микола Пилипчинець,студент: «Користуюся маршрутками. Вони їздять туди, куди мені треба. Не змушують довго чекати. Недорогий транспорт пересування».

Віктор Шаповал

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 федор принципиальный 17.02.2017 10:17
Маршрутками-есть,что выбрать,чтобы заплатить один раз и тебя доставят на работу,или больницу,любой район города от места твоего проживания,трол лейбусом не всегда есть возможность без пересадки добраться к нужному тебе месту.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100