реклама

реклама

Для кожного депутата-мажоритарника, окрім законотворчої діяльності, одним з головним пріоритетів є робота на його виборчому окрузі та ефективний зворотній зв’язок з виборцями. На жаль, не усі нардепи про це пам’ятають, намагаючись витрачати відведений для роботи на окрузі час на особисті справи та відпочинок у мальовничих куточках світу.

Правда, не усі депутати є такими. Загалом, сьогодні спостерігається тенденція, що своїми прямими обов’язками нехтують ті нардепи, які сидять у Верховній Раді, як то кажуть, з діда-прадіда.  Таким депутатам властивий особливий цинізм та суто пострадянське мислення, яке і породило кланово-олігархічну систему, що який рік поспіль зіштовхує Україну у прірву зубожіння.

Починаючи з 2014 року, коли до парламенту прийшли люди, які ніколи не належали до олігархічних кланів, а стали "продуктом Майдану", з кардинально іншим мисленням та щирим бажанням змінити країну, можемо констатувати появу нових трендів у політичному житті України. Саме такі народні депутати намагаються тримати постійний зв’язок з людьми, аби розуміти їхні проблеми та інтереси.

Відверто скажемо, що сьогодні таких депутатів мало, але вони є. Серед народних обранців даного типу варто назвати і Владислава Голуба – молодого, проте досить перспективного українського політика. І ось, вже вкотре, пан Голуб ламає застаріли стереотипи і замість Мальдів та Сейшел їде до Черкащини.

Так, минулого тижня народний депутат зустрівся із курсантами Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля.

«Курсанти – дуже активна, патріотично налаштована молодь. На моє глибоке переконання, саме сьогодні держава має докласти усіх зусиль, аби професійний рівень курсантів тільки зростав», - зазначив Владислав Голуб у своєму коментарі для нашого видання.

Після зустрічі з курсантами був вже традиційний прийом громадян у громадській приймальні м. Черкас. За словами Голуба, приємно, що окрім прохань про допомогу, черкащани пропонуюсь своє бачення з вирішення проблем міста, наприклад з розвитку енергетичної галузі. Проблемним залишається питання з реконструкцією дитячого садочка у с. Руська Поляна Черкаського району. Про це народному обранцю розповіла громадськість села. Нині у Руській Поляні понад 100 дітей перебувають на черзі до 2019 року, аби влаштуватися у садок. Тобто влаштувати дітей у садок батьки сьогодні не в змозі. В свою чергу, Владислав Голуб запевнив людей, що триматиме цю проблему на контролі та доб’ється від чиновників і бюрократів, аби садок було відреконструйовано згідно програми Державного фонду регіонального розвитку.

Загалом, як стверджують самі виборці, зустрічі з Голубом проходять завжди у конструктивному руслі активного діалогу та взаєморозуміння. І це найголовніший фактор, адже довіра до влади та держави народжується там, де не тільки слухають, але й чують.

*Матеріал надано прес-службою депутата.

реклама

Коментарі  

 
+1 #8 чехов 22.02.2017 15:53
слабенький він. тільки на підтримку тестя з БЮТу надія ... А доля Соснівки йому мабуть нецікава, ну скаже щось на кшталт : потрібно провести широке обговорення...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #7 С.Борисович 22.02.2017 14:29
Дивлюся на фото й думаю, кого воно мені нагадує без окулярів? Точно: Рамси Болтон з "Гри престолів"-з..............
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #6 Регіональна Тальнівщина 21.02.2017 23:10
Цитую Коваль:
Держіть мене чемеро! А шо це він так активно почав працювати на окрузі? Мать злякався, що більше ніде не оберуть.


Готується стати графом, а ви всі його вірними холопами, яких будуть міняти на собак, в рамках адміністративно -територіальної реформи
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #5 Коваль 21.02.2017 14:54
Держіть мене чемеро! А шо це він так активно почав працювати на окрузі? Мать злякався, що більше ніде не оберуть.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #4 С.Борисович 21.02.2017 14:53
Нехай Голуб розкаже, як його в Золотоноші зустрічали)))) Добре хоч яйцями не закидали)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #3 Регіональна Тальнівщина 21.02.2017 14:30
методи залишаються тими ж самими, що і до так званої Революції - залучення адмінресурсу і студентів
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #2 злий лісник 21.02.2017 14:06
А шо думає Голуб про забудову Соснівки? Це ж його округ!! він мав би перший стоять на слуханнях разом з людьми. Чи вже пообіцяли пентхаус з видом на Дніпро обранцю? Ганьба!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #1 федор принципиальный 21.02.2017 13:53
Они успевают слетать на Мальдивы и в рабочее время-посмотрите в зал Верховной Рады,как правило пустой зал и если бы не кнопкодавы Андрюше Парубию пришлось туго.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100