реклама

реклама

5 березня цього року о 24.00 закінчується голосування за найкраще зовнішнє перевтілення сільської жінки. Хто набере найбільшу кількість голосів, ви можете пересвідчитись, відкривши в інтернет – ресурсі www. proselo.com.ua сторінку «Конкурси»

Нагадаємо, що за умовами конкурсу жіночих перевтілень цього року головний приз – новорічні свята із Санта Клаусом у Лапландії отримала Наталя Гибало , сільський голова з Городищини. «Я дійсно щаслива, ніби побувала в казці. Проїхала чотири європейські країни, побачила, як там живуть люди, чим відрізняються від нас». – говорить Наталя Гибало. « До, речі, до конкурсу я не вважала себе красивою, конкурс підняв мою самооцінку». Наступною винагородою повинна була стати подорож до Єгипту для володарки найбільшої кількості голосів за результатами інтернет – голосування . Але! Show must go on! Вирішив голова журі конкурсу «Від селянки до панянки» Олег Васецький і нагородив відпочинком у Єгипті не лише володарку народних симпатій , а й решту учасниць конкурсу.

_DSC0319 кор.

Отже, 19 сільських голів з Городищенського, Корсунь –Шевченківського, Канівського, Катеринопільського, Шполянського, Лисянського районів Черкащини, а також Миронівського, Київської області, отримали запрошення на поїздку до Єгипту. "Це не розіграш? Це правда?" – Запитала після такої новини пані Наталя Баб'як, сільський голова з Корнилівки, Корсунь – Шевченківського району. "Ні, не розіграш, чиста правда." - Відповіли організатори конкурсу. Шок! Приємний шок! Інакше не висловити враження від новини. Жодна з жінок не була в сонячному Єгипті, навіть і не мріялось, а тут - такий сюрприз!

_DSC0360 кор.

Що ж, наспіх спаковані валізи, гардероб згідно дрес -коду туристки, вбрання в східному стилі для фото - сесії, косметика, аксесуари. Словом, жінки швидко зорієнтувались, куди і навіщо їдуть. Куди? В Шарм ель Шейх – найкращий курорт на Червоному морі. Тут цілий рік світить сонце, тепле море і безліч екзотичних риб. А ще чимало різноманітних пригод! Отримувати задоволення від яких і поспішили наші панянки.

_DSC0392 кор.

"Рай! Справжнісінький рай!" – Ділиться враженнями Алла Бусля, сільський голова з Канівщини. " Я хоч і не вмію плавати, але все одно в захваті від моря, свіжого повітря, місцевого люду. Тут такі всі привітні, чемні, і дуже ласкаві".

Перші дні туристки насолоджувались засмагою, купанням, пірнанням. Найкращим пірнальником виявилась Віра Ласкава, що теж із Канівщини. Вона більшу частину часу проводила під водою, в компанії з рибами та розглядаючи коралові шельфи. "Кожного дня я проводжу в воді по 3 – 4 години." – Пояснює жінка. "Беру акваланг, хліб, відпливаю подалі від берега і годую рибок, а вони мене дивують своєю красою та кількістю. Взагалі, морське дно схоже за красою на наше українське село, там багато жовто-блакитних рибок."

А ще українським жінкам довелось звикати до мусульманських страв, призвичаюватись до місцевих порядків. Ходити у відкритому одязі – не прийнято. А от на дискотеку – будь – ласка! Жінки всі ноги постоптували, витанцьовуючи наших танків, а коли заводили українських пісень, то затихав увесь готель! Так гарно співають українки! І взагалі, наші жінки дуже сподобалися єгипетським чоловікам. Тому увагою обділена не була жодна. Втім, наші селянки не за цим приїхали на Синайський півострів.

_DSC0212 кор.

_DSC0197 кор.

Подорожі, іще раз подорожі – ось що манило їх. Ізраїль, Каїр, перегони на квадра - циклах в пустелі, дайвінг на рівні з чоловіками, походи по крамницях, спа – салонах. Наталя Баб’як, Валентина Виноградова та Віра Ласкава – лідерки рейтингу народних симпатій за результатами інтернет - голосування . А отже, наші жінки залишались жіночними навіть на чужині! "Моє найбільше бажання було поїхати на святу землю." – Говорить Наталя Баб’як. "Я здійснила свою мрію. Ще я хотіла побачити морське дно, я його побачила. Скільки там риб! Також покаталась на квадро- циклі. Це такий адреналін! І побувала в хамамі, зробила пілінг, маски. Словом, спробувала всіх задоволень східної жінки." Нашим туристкам в готелі були дуже раді, ввічливо обслуговували, тому що з туристами зараз проблематично в Шармі. І найцікавіше – фото сесія в стилі « Шехерезада». Наші панянки привезли до Єгипту такі красиві східні сукні та накидки, зробили такий яскравий макіяж, що в день зйомок весь персонал готелю тільки й спостерігав за нашими жінками. Такі вже вони були яскраві та гарні. Ні з ким не зрівнянні. "Мене збирали на фото - сесію всим селом". – Посміхається Наталя Шабадаш із Городищини. "Принесли східне вбрання, прикраси. Тепер чекають фото- доказів, де я була і що робила".

По правді сказати, багатьом нашим жінкам єгиптяни пропонували руку і серце , та на щастя, наші жінки - заміжні й вірні своїм чоловікам. А от єгипетського сонечка привезли б додому залюбки. Як привезли море вражень, безліч екзотичних фруктів, оригінальних сувенірів для своїх родин і колег.

_DSC0334 кор.

_DSC0418 кор.

Світлана Немилостива.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 блазень 04.03.2017 00:49
Я бачу, відомі фаворити участі не брали, відкрили перспективу новим обличчам :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100