реклама

реклама

З березня нинішнього року на Черкащині активно стартувала нова, адаптована під потреби клієнтів агробізнесу, програма кредитування “АГРОКУБ”. Як повідомили в банку, першим аграрієм регіону, який отримав фінансування за найбільш прийнятними умовами, стало приватне підприємство уманського району “Пульс природи”.

ПП “Пульс природи” працює вже понад 13 років та спеціалізується на вирощуванні зернових та технічних культур, свинарстві та плодоовочівництві.

“У підприємця завжди є плани щодо розширення бізнесу, - розповідає Альбіна Петрівна Гринь, керівник й засновник ПП “Пульс природи”. - Наша мета - розширення парку сільськогосподарської техніки, а саме придбання зернозбирального комбайну Massey Ferguson.  Аби не вилучати з господарства такі потрібні саме зараз кошти, звернулася за позикою до ПриватБанку. Фінансування отримали з мінімальними затратами сил, часу та усіляких документів. Крім того, можу погасити кредит уже з майбутнього урожаю і не хвилюватись, де брати гроші уже сьогодні”.

ПриватБанк кредитує аграріїв з адаптованими під їх діяльність графіками погашень, пропонуючи фермерським господарствам сезонні “кредитні канікули”. Клієнти ПриватБанку зможуть погасити кредит таким чином: перші 6 місяців виплачувати тільки відсотки, решту 6 місяців – суму боргу з відсотками рівними частинами. Співпраця з місцевою владою забезпечує компенсацію відсотків за користування кредитами з коштів місцевих бюджетів. Таким кредитом можуть скористатися як юридичні особи, так і приватні підприємці. Оновлені умови кредитування діють за стандартними кредитами “КУБ”. Щоб отримати кошти, потрібно лише заповнити заявку на сайті проекту kub.pb.ua чи звернутися до профільного співробітника ПриватБанку у будь-якому відділенні.

«Ми пропонуємо аграріям регіону особливі умови кредитування, що дозволять максимально забезпечити фінансування їх потреб на термін до 12 місяців. - розповідає Олена Єрмоліна, керівник напрямку активно-пасивних операцій клієнтів малого та середнього бізнесу Черкаської філії ПриватБанку. - Відсотки за кредитом знижено до 2% на місяць, а максимальну суму кредиту «КУБ» збільшено до 500 000 грн”.

З початку роботи програми “КУБ” в регіональний бізнес інвестовано понад 21 млн грн, а 240 проектів підприємців Черкащини отримали можливість розвитку та розширення.

ПриватБанк - Банк для тих, хто любить Україну.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100