реклама
Sucurity Police

реклама

Коментуючи звіт Держстату за підсумками двох місяців 2017 року, співголова фракції Опозиційного Блоку в парламенті Олександр Вілкул сказав:

- Ми внесли в парламент пакет законопроектів «Нова Індустріалізація» з підтримки промисловості. Але замість того, щоб реалізовувати дієві заходи по відновленню економіки, влада блокує прийняття законопроектів і маніпулює статистикою. Дуже зручно хвалитися «зростанням» показників, якщо база порівняння дорівнює нулю.

За даними Держстату за січень і лютий 2017 року в порівнянні з аналогічним періодом минулого року промислове виробництво зросло на 0,4%, роздрібна торгівля - на 0,5%.

- Порівнювати дані з 2016 роком, в якому був глибоким криза, це все одно, що порівнювати з нулем. Але навіть цей мізерний ріст закінчиться - вже з березня-квітня-травня через блокаду Донбасу економіка знову впаде вниз, що викличе ще більше поглиблення кризи в країні, скорочення робочих місць, зупинку підприємств і падіння курсу до 35-50 грн за долар, - підкреслив Вілкул.

Він зазначив, що недопоставки антрациту через блокаду зменшать виробництво електроенергії. Зменшення обсягів коксу - дадуть скорочення металургійного виробництва, відповідно - менше металу отримають вітчизняні машинобудівники і така негативна тенденція буде стосуватися галузь за галуззю.

- Влада піарить мізерний порівняльний зростання у виробництві, але особливо не коментує плачевну ситуацію в сільському господарстві. У січні-лютому 2017 року в порівнянні з аналогічним періодом минулого року падіння на 1,7%, а за три роки аграрії втратили 7,2% обсягів виробництва. Це результат безвідповідальних дій влади щодо скорочення (з січня 2016 року) і повної відмови від пільгового оподаткування - спецрежиму з ПДВ - для аграріїв з 1 січня 2017 року.

Треба негайно приймати наш Антикризовий план, щоб забезпечити людей роботою і стабільною зарплатою, підприємства - замовленнями, а не жонглювати цифрами, - сказав Вілкул.

Матеріал надано прес-службою політика.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+4 #8 Реаліст 29.03.2017 10:43
Не бачу навіть, що тут можна коментувати. Від вілкула - враження таке, що він після Революції в Україні спочатку залишився тільки тому, що відстав від поїзда на Ростов, коли тікать збирався.
А потім на фоні бардака в країні вирішив, що треба спробувать знову примазатись до корита, а вже як не вийде - то таки на поїзд на Ростов :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #7 Черкащанин 29.03.2017 07:31
Цитую Георгий:
А что доказывать,то что ты терпило,омерзит ельное,трусливо е шакалье существо из палаты №6? Да тут и ежу с яйцами понятно.

Ще ніхто не казав про Очуприну, що він - "йож с яйцамі" :oops:
Готуйся, Гоша - боксьор Чуприна уже ідьот біть твойо ліцо.
P.S. А от ти, "Регіональна Тальнівщина", справді помітно "залипаєш" на Чуприні, приплітаєш його, де треба і де не треба. Навіщо він тобі здався? Якщо почне знову фанатіть від путінського кретина Медведчука - будеш його затюкувать далі. А зараз - облиш це!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #6 депутат 29.03.2017 07:20
На даний час Президент-Порошенко, генпрокурор-Луценко, прем*єр-Гройсман і т.д., які питання?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #5 Не забудьте опубликовать 29.03.2017 07:17
Тест на совесть вчерашний модер, пропустивший коммент, прошел - "снимаю шляпу"...
А теперь - внимание - вопрос: Уважаемые знатоки! Неужели еще вызывает вопросы, откуда у осколка Партии регионов, именуемой "Оппоблоком", те невероятные деньжищи, которые им единственным (даже через 3 года после отстранения от корыта) позволяют заси***ть информпространс тво своими дешевыми по сути, но дорогостоящими в рекламном плане вбросами?
Что мешает журналистам (если таковые еще имеются), получая деньги за рекламу (все законно, ибо даже таким зас***цам вы, к сожалению, должны давать лыжню на их болтовню) - раскрывать гнилую сущность ПР, либо разбежавшуюся тушками по "Батькивщинам" и БПП, либо концентрированн о проявившуюся в "Оппоблоке" и "Видродженни"?!
Мы же с вами, господа журналисты, в одной стране живем - должно быть жалко ее. Да и самих себя... С уважением (надеюсь, и дальше так будет), Ваш читатель.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #4 СОЛДАТ 28.03.2017 21:17
Думаю що антикризовий план Вілкула якнайкраще можна втілити в життя на територіі ОРДЛО.Там якраз ахмєтовські заводи в стадіі невеличкоі такоі націоналізаціі - так що невеличка така стабілізація ім аж ніяк не завадить. :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #3 Георгий 28.03.2017 20:25
Цитую Регіональна Тальнівщина:
Зараз ПРийде О.чуПРина і аргументовано доведе ПРотилежне

А что доказывать,то что ты терпило,омерзит ельное,трусливо е шакалье существо из палаты №6? Да тут и ежу с яйцами понятно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #2 Регіональна Тальнівщина 28.03.2017 18:13
Цитую А ху-ху не хо-хо?!:
Запомни,Вилкул, - ТЕБЕ НИКТО И НИЧЕГО НЕ ДОЛЖЕН!


Зараз ПРийде О.чуПРина і аргументовано доведе ПРотилежне
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 А ху-ху не хо-хо?! 28.03.2017 17:08
Запомни,Вилкул, - ТЕБЕ НИКТО И НИЧЕГО НЕ ДОЛЖЕН!
Ты сам задолжал перед народом Украины. И первое, что ТЫ должен - так это свалить в рашку к своему патрону Яныку - предварительно оставив награбленное в Украине! ИМХО.
P.S/ Заодно посмотрю, насколько безгранична любовь "Прочерка" к рекламным бабкам *раного "ОппаБлока" - выставит коммент или его проглотит модер? Тогда сайт пошлю на *** - не обидитесь ведь, правда? ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100