реклама

реклама

Оперативні дані та інформація про грабежі й крадіжки спонукають багатьох до дій - знайти надійну схованку для власного добра. Багато українців наївно вважають, що злодії обирають тільки квартири заможних громадян. На ділі ж це зовсім не так. За словами правоохоронців, житло пенсіонерів та звичайних «робітників» грабують куди частіше, ніж дворівневі пентхаузи.

Не варто зберігати гроші між стопками постільної білизни, за дзеркалами, рамами картин, в морозильній камері (замороженими між шматами м’яса), барабані пральної машини, зливному бачку унітаза, вентиляційному отворі, відрі для сміття, під матрацами і всередині них, в порожній посуді, в одязі, взутті, книжках, взуттєвих коробках. Як запевняють представники правоохоронних органів, ці місця домушники перевіряють обов'язково і в першу чергу.

Гроші, що зберігаються в квартирі, злодії знаходять у 85% випадків. За даними правоохоронців, навіть банки з крупами і цукром “користуються популярністю”.

Тож, чи не єдиним надійним місцем схову є банківська установа. Якщо гроші можна тримати на картці чи депозиті, то безпеку цінних речей забезпечить банківська сейфова скринька.

Нещодавно Черкаська філія Приватбанку оновила свій депозитарій й збільшила кількість сейфових скриньок до 300.

Key

"Сейфи знаходяться в спеціально обладнаному приміщенні, яке проходить сертифікацію і відповідає вимогам технічного стану та організації охорони приміщень Банків України. Нові сейфи сертифіковані відповідно до вимог європейських стандартів безпеки, заведені нові ключі доступу, а приміщення охороняється цілодобово, - повідомила Юлія Шапран, персональний банкір по обслуговуванню клієнтів Черкаської філії ПриватБанку. - Наразі, щоб потрапити до депозитарію, власник проходить подвійну ідентифікацію, без неї відкриття скриньки неможливе. Крім того, наші сейфи мають два замки і відкриваються при одночасному повороті двох ключів, один з яких знаходиться у клієнта, а другий - у банкіра. Система двох ключів гарантує збереження майна у випадку втрати ключа від скриньки. Для збереження конфіденційності клієнт при розміщенні цінностей може скористатися боксами або сейф-пакетами. А головне - люди мають доступ до своїх цінностей в будь-який момент".

Добова ціна оренди залежитьі від терміну оренди і розміру банківської скриньки. Детальніше про тарифи можна дізнатися за посиланням або ж при безпосередній консультації у спеціаліста відділення.

ПриватБанк гарантує таємницю відомостей про клієнта та наявності у нього сейфа, інформує прес-служба банку

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #3 ціавий 17.04.2017 10:37
але якщо таке трапиться, клієнт ніколи нічого не доведе
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 СОЛДАТ 13.04.2017 15:00
Цитую федор принципиальный:
Сколько уже было случаев,когда клиент приходит,открыв ает сейф,а там,"а там нема никого"и банк разводит руками-мы здесь ни причем.

И сколько раз тебя так обокрали клиент-Федор? :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 федор принципиальный 13.04.2017 12:41
Сколько уже было случаев,когда клиент приходит,открыв ает сейф,а там,"а там нема никого"и банк разводит руками-мы здесь ни причем.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100