реклама
Sucurity Police

реклама

У Соснівському окружному адміністративному суді триває друге судове засідання з розгляду позову кандидата в депутати до Шполянської ОТГ Валентина Лук’яненка від партії БПП, який вимагає від виборчої комісії скасувати рішення про реєстрацію діючого мера Сергія Кравченка, як кандидата на міського голову Шполянської ОТГ.

суд

Натомість сама комісія перевірила та прийняла документи у Кравченка, про що є постанова, завірена головою комісії. Кравченко є представником партії ВО "Черкащини". При цьому позивач є кандидатом у багатомандатному виборчому окрузі (тобто балотується в депутати до ради територіальної громади), а отже його інтереси не перетинаються з Кравченком, який іде по одномандатному округу та балотується на голову територіальної громади.

Перше засідання у справі відбулося вчора, 12 квітня. Під час засідання колегія суддів заслухала сторони процесу, а також одного свідка – члена виборчої комісії, який зазначив, що навіть не знав, що існує такий позов.

Сам мер Шполи Сергій Кравченко заявив, що судовий процес – цілеспрямована акція проти нього, і запевнив, що подав документи вчасно і в повному обсязі.

На даний момент суддя удалився в нарадчу кімнату для прийняття рішення та винесення вироку. Подробиці згодом на ПРОЧЕРКу.

Вибори голови та ради Шполянської ОТГ (місто Шпола і село Кримки) відбудуться 30 квітня.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100