реклама
Sucurity Police

реклама

За квітневими даними банкірів, на бонусних рахунках черкасців зачаїлися 15,9 млн гривень.  Мова йде про рахунки "Бонус Плюс", де гроші накопичуються кожного разу при сплаті карткою ПриватБанку  в більш ніж 50 000 торгових точках по всій Україні  та найпопулярніших інтернет-магазинах.

 

"Бонус Плюс" - це програма лояльності для всіх клієнтів ПриватБанку. З її допомогою можна отримувати грошові бонуси за кожну покупку в магазині, який є учасником програми.

Тож, плануючи покупки, перевірте власний бонусний рахунок та дізнайтеся, яку суму ви можете сплатити бонусами. Щоб дізнатися баланс рахунку "Бонус Плюс", досить на сайті bonus.privatbank.ua вказати номер свого телефону та отримати інформацію про кількість бонусів на вашому власному бонусному рахунку або ж перевірити баланс бонусного рахунку у Приват24.

Як витратити власні бонуси?

З рахунку "Бонус Плюс" Вашої картки ПриватБанку, яка містить логотип полунички, Ви можете оплатити покупку в будь-якому магазині - партнері програми. Просто скажіть продавцеві, що хочете оплатити покупку з рахунку "Бонус Плюс".

Черкаська область налічує 1432 торгівельних точок, що підтримують умови "Бонус Плюс" від ПриватБанку. В переліку партнерів є й магазини одежі та взуття, кафе, бари, ресторани, аптеки, салони краси та багато іншого.

Розплачуватися бонусами можна й в интернеті. Як правильно та безпечно це робити, показано у інструкції.

Приємних та вигідних купівель! Про це інформує прес-служба банку

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100