реклама

реклама

Співголова фракції Опозиційного Блоку в парламенті Олександр Вілкул заявив, що нашій країні потрібна нова державна стратегія, заснована на національному прагматизмі - робити те, що дозволить Україні вийти з кризи, а людям - перестати жити в злиднях. Він наголосив на важливості підсумків виборів Президента Франції для Євросоюзу і підкреслив, що коли Україна буде сильною, інші країни будуть зацікавлені у співпраці з нами - незалежно від політичних поглядів їх лідерів.

На своїй сторінці в Фейсбук Вілкул написав:

«Перемога Трампа дала по носі української влади. Сьогодні - вибори Президента Франції, але ніхто не обзиває кандидатів. Засвоїли урок. Вибори дуже важливі-від них багато в чому залежить майбутнє ЄС.

Я уважно стежу за процесами в світі.

На найближчі два тижні заплановані ряд зустрічей з європейськими політиками. Будемо в тому числі аналізувати і події з Франції.

Програми кандидатів багато в чому діаметрально протилежні. Вони наповнені планами від легалізації марихуани до виходу з ЄС.

Але в одному всі вони однаково бачать майбутнє своєї країни - сильна економіка, захист французьких виробників, підвищення соціальних стандартів.

Я наполягаю на тому, що і стратегія України повинна змінюватися.

Вона повинна ґрунтуватися на національному прагматизмі - робити те, що дозволить Україні вийти з кризи, а людям - перестати жити в злиднях. Необхідно перестати бути маріонетками.

Коли ми будемо сильними, інші країни будуть зацікавлені у співпраці з нами - незалежно від політичних поглядів їх лідерів ».

Нагадаємо, сьогодні у Франції проходять вибори Президента Франції. Вперше в сучасній історії цієї країни чинний президент не намагається повторно стати главою держави. На Франсуа Олланда претендують 11 кандидатів. Якщо переможець (понад 50% голосів) не визначиться в першому турі, 7 травня буде проведено другий тур, в який вийдуть два кандидати, які наберуть найбільшу кількість голосів в першому турі.

Матеріал надано прес-службою політика

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #1 Черкащанин 25.04.2017 12:44
Вілкул так і не зрозумів, за що його і все Яникове шобло Україна на *** послала - то тепер поліз вже у "всефранцузькі" і "всеєвропейські" експерти :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100