реклама

реклама

30 квітня 2017 року вибори в Шполянській об’єднаній територіальній громаді відбулися. Це визнав Комітет виборців України, який стежив за перебігом виборів, це визнала громада Шполянщини. Як би не хотілося нашим опонентам і аутсайдерам цієї виборчої кампанії спаплюжити результати виборів, факт залишається фактом.

 

ВО «ЧЕРКАЩАНИ»,  попри брудні технології, застосовані проти нашої команди до і під час виборів, намагання зірвати вибори в день голосування та наклепницькі заяви окремих лідерів партій, перемогли. Перемогли з переконливим результатом, тому що шполяни на цих виборах віддали перевагу тим краянам, які щоденно своєю працею і результатами своєї роботи переконують у своїх намірах дбати про громаду.

Тож звертаємося до лідерів політичних сил, які зазнали поразки в Шполянській ОТГ: щоб бути обраним в громаді, де всі знають одне одного, потрібно жити життям громади, а не заїхати на кілька годин в Шполу, проголосити гучні заяви, а тепер з екранів і шпальт столичних ЗМІ обливати брудом людей і їх вибір.

Закликаємо усіх учасників виборчого процесу припинити піарити свої політичні сили, визнати результати виборів і приступити до реалізації програмних завдань.

Також висловлюємо  переконання, що виключно у правовий спосіб буде забезпечений  розгляд заяв і скарг  про встановлення результатів виборів.

Коваленко О.А.

депутат Черкаської обласної ради,

Секретар ради ЧОО ВО «ЧЕРКАЩАНИ»

*матеріал надано прес-службою партії

реклама

Коментарі  

 
+1 #5 Сармат 04.05.2017 12:02
Черкащани - грошовита партія, тому й перемогла
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #4 Насмішила 04.05.2017 11:57
Цитую Спостерігач:
якби Черкащани в області не конфліктували з Коваленко (нею), то ця партія могла б претендувати на вагому політичну силу
Справді віриш у "Вальку всємогущу"? :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 Лажонулися з контролером 04.05.2017 11:53
"Черкащанин-не краянин" правий - заслуга у поразці БПП не "Черкащан", а Овчаренка. Як театр "відремонтував", як дороги "віднонстопив", як Смілі опалення "включав", а Обленерго заборгованість "гасив" - так і БПП на виборах "допоміг" своєю "репутацією" пустобреха
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-8 #2 Спостерігач 04.05.2017 11:17
Ну, з краянами ти перегнув. Читай словник, а втім -нехай і гуцульське, якби не кацапське. Щодо Кравченка - то виграв не він, а його команда. Бо вона-таки в Шполі є. І якби Черкащани в області не чухалися та не конфліктували з Коваленко (нею), то ця партія могла б претендувати на вагому політичну силу, хоч і місцеву.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Черкащанин - не краянин 03.05.2017 20:01
Ну хто їм ці тексти примітивні пише?!
"Закликаємо усіх учасників виборчого процесу припинити піарити свої політичні сили" (с)
І при цьому самі себе нахвалюють як "краян" (слово-то яке гуцульське!)," які щоденно своєю працею і результатами своєї роботи переконують у своїх намірах дбати про громаду"(с)
Будьте реалістами: Шпола голосувала не за "Черкащан", а за Кравченка. А ще - допомогло те, що основний конкурент був від БПП, у якій люди розчарувалися, та ще й "контролював" ці вибори від ОДА сергій Овчаренко, відомй тим, що провалює АБСОЛЮТНО ВСЕ, що контролює.
Одним словом, Кравченко виграв би, навіть якби нічого не робив - і миронівське ВО "Черкащани" тут ні при чому!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100