реклама

реклама

З нагоди ювілею - 25-річчя ПриватБанку для пенсіонерів була організована чудова акція. З березня до кінця квітня клієнти, які отримують пенсійні виплати через ПриватБанк, змогли взяти участь у розіграші «другої» пенсії.

1

25 переможців було обрано випадковим чином серед учасників акції. Всі вони протягом 3 місяців отримуватимуть «другу» пенсію, що дорівнюватиме сумі пенсійного зарахування на їхні картки в місяці виграшу. Жительці Черкащини Ганні Володимирівні теж пощастило.

“Вже не перший рік користуюся послугами ПриватБанку, але участь в акції прийняла вперше, - каже переможниця Ганна Володимирівна. - Зайшла у свій Приват24 та побачила рекламу акції “Друга пенсія”. Тоді навіть не міркуючи зареєструвала себе та маму. На виграш надто не сподівалася, як раптом дзвінок від банку з гарною новиною - я переможець! Знаєте, аби не сиділа на стільці - впала б! Це надзвичайно приємно”.

У Черкаській філії ПриватБанку розповідають, що нині в області обслуговують 137 тисяч пенсіонерів. Це більше ніж 30% від їх загальної кількості у регіоні. До акції «Друга пенсія» вони долучилися дуже активно.

«Щороку ПриватБанк проводить різноманітні акції для наших клієнтів, - розповідає керівник напрямку просування соціальних програм Черкаської філії ПриватБанку Оксана Крамаренко. -  Цієї весни, з нагоди 25-річчя ми вирішили провести акцію «Друга пенсія». Суть цієї акції полягає в тому, що клієнти, які отримують у нас пенсію – як постійні, так і нові, мали можливість подвоїти її. Тобто одна пенсія буде від пенсійного фонду, друга – від ПриватБанку»

Довідка: ПриватБанк обслуговує пенсіонерів із 2000 року та завжди залишається лідером серед банків за кількістю клієнтів - пенсіонерів. Згідно з даними Пенсійного фонду України, кожному четвертому пенсіонеру держава перераховує кошти за допомогою пенсійної картки ПриватБанку. Загальна кількість пенсіонерів в Україні становить близько 12 млн.

Про це інформує прес-служба компанії

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-2 #1 федор принципиальный 15.05.2017 17:58
Зато видсотки опустили до 16 процентов вместо ранее 26.....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100