реклама
Sucurity Police

реклама

У рамках проведення тижня науки депутат обласної ради Віктор Полозов зустрівся із викладачами та студентами Черкаського Національного університету ім. Б. Хмельницького.

image1

Віктор Олександрович подарував навчально-науковому інституту історії і філософії проектор, ноутбук та екран для облаштування аудиторії.

Екскурсію по університетських музеях – археологічному та імені Богдана Хмельницького – провела директор інституту Наталія Земзюліна.

image3

Цікаву і змістовну зустріч Віктор Полозов мав із професором, очільником науково-дослідного інституту селянства, який діє у складі університету, Анатолієм Морозовим. Із науковцем-істориком депутат обговорив питання, яке активно дискутується сьогодні в нашій країні, – про плани уряду дати дозвіл на ринковий обіг земель сільськогосподарського призначення. Обоє співрозмовників зійшлися на думці, що в умовах війни й економічної кризи запроваджувати в Україні торгівлю землею – неприпустимо.

image2

Під час зустрічі в навчально-науковому інституті історії і філософії Віктор Полозов наголосив, що й надалі активно співпрацюватиме з науковцями та студентством ЧНУ, оскільки має з ними спільну мету – щасливу, могутню та незалежну Україну.

реклама

Коментарі  

 
+3 #1 інститут селянства 20.05.2017 09:06
да!! новий сорт кріпаків вирощують?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100