реклама

реклама

Відділення “Вокзальне”, що було розташоване по вул. Вернигори,12, знають всі мешканці залізничного району Черкас. Невеличке відділення було завжди заповнене клієнтами, які часто нарікали на задуху та черги. У ПриватБанку завжди прислуховуються до думок своїх клієнтів та ідуть їм назустріч, тому відтепер відділення “Вокзальне” зустрічає клієнтів просторим, світлим та зручним приміщенням. Нова адреса відділення - вул. Вернигори, 4.

“Передислокація цього відділення надала змогу не тільки розширити його площу, а й додати зручності в обслуговуванні клієнтів, що мають індивідуальні потреби, - розповідає керівник напрямку Розвитку регіональних підрозділів Черкаської філії ПриватБанку Сергій Литвин. - Встановлене у відділенні індивідуальне касове вікно забезпечує обсуговування клієнтів з депозитними вкладами в індивідуальному приміщенні без черг та сторонніх очей”.

У відділенні ПриватБанку можна оформити безкоштовно універсальну, пенсійну карти та карту для виплат лише за 15 хвилин. Клієнти ПриватБанку можуть отримувати пенсію та зарплату без черг і затримок у зручний час у всіх відділеннях і банкоматах ПриватБанку, а також у банкоматах інших банків України без додаткових комісій.

Окрім стандартних банківських послуг ПриватБанк пропонує продаж  ЖД квитків, які можна купувати як заздалегідь, так і в день відправлення. ПриватБанк надає послугу “Регулярні платежі”, яка дозволяє клієнтам здійснювати автоматично різноманітні платежі: оплату комунальних послуг, поповнення мобільного телефону, погашення кредитів будь-яких банків та інші.

Працівники відділення радо проконсультують своїх клієнтів відносно будь-якого сервісу чи послуги, що пропонується у банку та нададуть якісну, змістовну консультацію.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 Пенсіонер 01.06.2017 01:27
Умови на роботи на деяких відділеннях просто нестерпні.часом про коденфіційність інформації годі й говорити..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100