реклама

реклама

Це стало можливим завдяки підписанню договору про співпрацю між Черкаським державним бізнес-коледжем та канадським Vanwest College.

- Ми довго шукали партнера у Канаді, оскільки хотіли підібрати для співпраці саме такий коледж, що був би тісно пов'язаний з Україною, - зазначив директор Черкаського державного бізнес-коледжу Олег Куклін. - Ним став Vanwest College, розташований у м. Ванкувер, Канада. Таким чином, сьогодні наш коледж може запропонувати своїм  випускникам продовження навчання у Канаді (крім тих варіантів, які існували досі – а це  США, Іспанія, Латвія та Польща). Наші студенти мають можливість не лише продовжувати там навчання, але й проходити  літню практику.

Сьогодні ми підписали  договір  про співпрацю із Cindy Kwon - виконавчим директором  Vanwest College. І з 1 вересня цього року, спільно з Vanwest College,  розпочинаємо підготовку студентів по новій українсько-канадській програмі, яка надасть можливість випускникам ЧДБК продовжити освіту в Канаді. Частина предметів, які студенти вивчатимуть у бізнес-коледжі, буде викладатись англійською мовою  - і результати іспитів та заліків за цими предметами буде зараховано для навчання у канадському коледжі.

Про це інформує прес-клуб реформ

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100