реклама

реклама

Нові послуги, які пропонує ПриватБанк, спрощують обслуговування і роблять його значно комфортнішим. Про це керівники Черкаського головного регіонального управління ПриватБанку повідомили під час щоквартальної прес-конференції.

Шуршин

– Одна з нових послуг – це платежі за допомогою QR-коду. Йдеться не тільки про оплату проїзду в міському транспорті (а в майбутньому, сподіваюся, весь громадський транспорт Черкас долучиться до цієї програми), а й про оплату за допомогою QR-кодів комунальних платежів, послуг дитячих садочків тощо, – наголосив директор Черкаського ГРУ ПриватБанку Віктор Шуршин.

Наразі в Україні налічується 14,8 млн активних користувачів смартфонів. Для них здійснення платежів стане значно легшим: уже не потрібно стояти в чергах до банківських або поштових кас – достатньо просканувати за допомогою камери смартфону QR-код на рахунку, що надійшов поштою, або на дверях дитсадівської групи, і дати згоду на платіж через додаток Приват24.

QR-код

На переконання пана Шуршина, запровадження QR-кодів створює також нові можливості для надавача послуг. Наприклад, при оплати проїзду в громадському транспорті перевізники зможуть вести статистику, на якій зупинці скільки пасажирів (а також якого віку, якої статі тощо) зайшли в салон автобуса чи тролейбуса. А для тролейбусників це розширить клієнтську базу: проїхатися на електротранспорті стане цікавішим для студентів, фахівців з ІТ та й узагалі молодих людей.

– Ми розуміємо, що кожна новація має торувати собі шлях до людей. Але дивимося на перспективи електронних платежів з оптимізмом: здавалося б, зовсім нещодавно, коли запроваджували видачу зарплат через картки, доводилося пояснювати людям, як користуватися банкоматом. Тепер же це вміють робити практично всі, – зазначив Віктор Шуршин.

Для підприємців ПриватБанк також створює нові можливості. Так, кредит розміром до 500 тис. грн на потреби малого бізнесу, в тому числі й для аграріїв, можна брати із мінімумом бюрократичних процедур та без застави. При цьому аграріям, які взяли кредит, приміром, під посів, не доведеться сплачувати відсотки по ньому впродовж 6 місяців, тобто аж до збору та реалізації врожаю.

– Наша програма КУБ («Країна успішного бізнесу») вже набула неабиякої популярності серед малого та середнього бізнесу, – зазначив заступник директора Черкаського ГРУ ПриватБанку, керівник напрямку роботи з малим і середнім бізнесом Дмитро Васильєв. – Якщо у 2016 році на Черкащині програмою скористалося 250 осіб, то цьогоріч вже за 5 місяців – уже 300! За цими цифрами можна побачити й соціальний бік: на видані нами кредити цього року вже створено до 900 нових робочих місць!

Для ОСББ і приватних власників існують спеціальні програми «теплих» кредитів, які дозволяють не лише утеплити помешкання, а й надати йому привабливішого вигляду, збільшити його вартість на вторинному ринку.

Об’єднання співвласників багатоквартирних будинків активно цікавляться «теплими» кредитами. Так, цього року 2 ОСББ вже отримали кредитування, ще 6 – очікують позитивного рішення, а 12 – збирають документи. Крім того, «теплі» кредити отримало більше 500 приватних осіб.

– Отже, ПриватБанк робить усе, щоб наблизитися до потреб людей і надати їм активну фінансову підтримку. Нагадаю, що ПриватБанк – це понад 20 мільйонів клієнтів-фізичних осіб. Ми гордимося тим, що більше 3 мільйонів українців щодня користуються мобільним додатком Приват24, близько 800 тисяч корпоративних клієнтів і понад 3 мільйонів 200 тисяч пенсіонерів обслуговуються в нашому банку, – наголосив Віктор Шуршин.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100