реклама
Sucurity Police

реклама

З середини травня стартувала програма для фізичних осіб "АВТО В РОЗСТРОЧКУ" на правах фінансового лізингу. Для клієнтів ПриватБанку з'явилась можливість придбати будь-який  вживаний автомобіль з зовнішнього ринку у розстрочку за зниженими відсотковими ставками та без будь-яких додаткових комісій.

Авто в розстрочку - можливість користуватися автомобілем вже сьогодні, при цьому сплачуючи вартість автомобіля частинами (щомісячний платіж). Угода оформлюється у формі фінансового лізингу. До повного погашення заборгованості за договором лізингу автомобіль належить банку.

1476955602

“Схема купівлі вживаного авто з зовнішнього ринку, означає кредит на купівлю  вживаного автомобіля, який продається сторонньою особою, -  розповідає керівник напрямку споживчого кредитування Володимир Ридван. -  Реєстрацією автомобіля займається банк з подальшим відшкодуванням витрат з реєстрації з клієнта. Банк працює з усіма учасниками ринку авто. Для покупки вживаного автомобіля досить обрати авто та домовитися з продавцем про купівлю його авто через ПриватБанк. При цьому, продавець отримує всю вартість свого автомобіля відразу”.

Основна перевага для клієнта:

  • Рішення щодо розстрочення клієнт отримує за 2 хвилини;

  • Всі турботи, пов'язані з оформленням документів в органах держреєстрації ПриватБанк бере на себе. Клієнту залишається лише підписати договір і вже незабаром у нього в руках будуть ключі, техпаспорт і номера власного автомобіля.

  • Клієнт отримує систему GPS-моніторингу. З її допомогою можна в режимі онлайн дізнатися, де знаходиться автомобіль або який маршрут був пройдений за вказаний період. Це дуже зручно, якщо автомобілем буде управляти не тільки клієнт, а хто-небудь ще, наприклад, родичі або працівники.

“Кредити видаються тільки в гривні, - продовжує Володимир Ридван. - Для фізичних осіб, на нові з салону та вживані автівки, діє єдина процентна ставка - 28%. Мінімальний термін кредиту -1 рік, максимальний - до 5-ти років. Страхування авто є обов’язковим”.

Умови програми поширюються на нові та вживані автомобілі, вартість яких необмежена (враховуючи легкові авто, мікроавтобуси до 18 місць, вантажівки вантажопідйомністю до 1,6 тонн).

Скористатися програмою “Авто в розстрочку” можуть клієнти віком від 21 до 60 років (фізособи, пенсіонери, ФОП). Обмежень щодо найманих, офіційно і неофіційно працевлаштованих осіб немає.


 

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100