реклама

реклама

“У нашому районі зникло відділення ПриватБанку!”, - з такими словами нещодавно дзвонили клієнти до дирекції Черкаської філіїї ПриватБанку.

image-0-02-05-850157c13602e1aa83970d443820ecc9b041403c5f9d9fb281e60c2897db0bdd-V

Черкаське відділення №29, що раніше було по вул. Ільїна, 334, змінило своє місце розташування та зараз приймає клієнтів за новою адресою: вул. Нарбутівська, 101.

“Наше банківське відділення, насамперед, повинно відповідати корпоративним вимогам щодо обслуговування клієнтів, - розповідає керівник напрямку Розвитку регіональних підрозділів Черкаської філії ПриватБанку Сергій Литвин. - Обслуговування повинно бути зручним. Саме тому, передислокація цього відділення надала змогу не тільки розширити його площу, а й додати зручності для клієнтів, що мають індивідуальні потреби у банківському обслуговуванні”.

Для зручності клієнтів Черкаського відділення №29, поблизу буде встановлено банкомат вуличного типу, а в середині самого відділення термінал самообслуговування.

У відділенні ПриватБанку можна оформити безкоштовно універсальну, пенсійну карти та карту для виплат лише за 15 хвилин. Клієнти ПриватБанку можуть отримувати пенсію та зарплату без черг і затримок у зручний час у всіх відділеннях і банкоматах ПриватБанку, а також у банкоматах інших банків України без додаткових комісій.

Окрім стандартних банківських послуг ПриватБанк пропонує продаж  ЖД квитків, які можна купувати як заздалегідь, так і в день відправлення. ПриватБанк надає послугу “Регулярні платежі”, яка дозволяє клієнтам здійснювати автоматично різноманітні платежі: оплату комунальних послуг, поповнення мобільного телефону, погашення кредитів будь-яких банків та інші.

Працівники відділення радо проконсультують своїх клієнтів відносно будь-якого сервісу чи послуги, що пропонується у банку та нададуть якісну, змістовну консультацію, інформує прес-служба компанії.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #3 Мойша 04.07.2017 15:58
Цитую Щука:
А чого Петровського? Адже це вулиця Енгельса, прямо на зупинці МИР!

Фактично - будинок розташований вздовж вул.В.Чорновола, а де-юре адреса - вул.Нарбутівська. Таких прикладів в Черкасах безліч (фактично будинок розташований на одній вулиці, а адреса - інша вулиця).
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Шиятий 04.07.2017 15:25
Урррааа все таке знайшлося...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Щука 03.07.2017 20:38
А чого Петровського? Адже це вулиця Енгельса, прямо на зупинці МИР!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100