реклама
Sucurity Police

реклама

ЮніорБанк шукає дитину, яка стане уособленням банку для всіх дітей України. Задля пошуку зіркової дитини стартував конкурс «ЮніорБанк шукає зірок», що діє з 17.07.2017 до 30.09.2017 р. Більше 12 тисяч черкаських юніорів мають змогу стати переможцями конкурсу та стати обличчям ЮніорБанку.

Щоб узяти участь у конкурсі, сфотографуйте дитину з Карткою Юніора або логотипом ЮніорБанку і надішліть фото особистим повідомленням в офіційній групі ЮніорБанку на Facebook із зазначенням локації. Переможе учасник, чиє фото набере максимальну кількість лайків.

Фото дитини-переможця буде розміщено на плазмових панелях, в поліграфії і іншій рекламі послуг ЮніорБанку.

У розіграші головного призу беруть участь перші 100 користувачів, фото яких набрали найбільшу кількість лайків. Кожному з 100 користувачів присвоюється порядковий номер. Переможець визначається через систему random.org. Переможці отримують призи при наявності Картки Юніора.

А 100 щасливчиків, які набрали найбільшу кількість лайків, отримають безкоштовно карту з індивідуальним дизайном.

Що вже вміють наші Юніори?

- знають, як поповнити телефон через Приват24;

- розраховуються в шкільній їдальні карткою;

- вчаться в Бізнес-Школі;

- накопичують заощадження на відкриття стартапу;

- з друзями розгадують загадки в нашій квест-кімнаті «Загублені в банку» і багато іншого.

Довідка: Сьогодні ЮніорБанк об’єднує понад 500 000 школярів країни. БізесШкола ЮніорБанку принципово відрізняється від звичних шкільних програм і курсів. Це цікавий матеріал, мультфільми, презентації, школа програмування гри та навіть соціальна мережа юних банкірів. Для наймолодших школярів розроблено мультяшно-ігрову програму навчання, а для старшокласників – можливість практичного вивчення економіки, бізнесу та фінансів для вибору майбутньої спеціальності. Унікальна пластикова Картка ЮНІОРА, що випускається за згодою та під контролем батьків, дає можливість не тільки користуватися дорослими можливостями та банківськими послугами, але й спілкуватися зі своїми однолітками по всьому світі.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100