реклама

реклама

Тому, хто хоче навчитися заробляти і з часом отримати стабільний прибуток, варто зробити вибір між біржею і Форексом. Міняти ринок для торгівлі та інвестицій - варіант не самий вигідний та зручний. Щоб досягтитут успіху, ринок повинен бути добре знайомий і неодноразово протестований. Комфорт в користуванні також має значний вплив на результат ведення гри, адже чим комфортніше гравцеві і чим впевненіше він себе почуває, тим успішніше буде результат.
dollar-229193_1280

Перш, ніж приймати остаточне рішення щодо вибору ринку для торгівлі, необхідно врахувати наступні характеристики, які визначають, наскільки ринок придатний, зручний і безпечний. Серед важливих характеристик виділимо такі: ліквідність ринку, легкість доступу, гнучкість, доступна інформація, наявність тимчасових рамок і вплив зовнішніх чинників.

Виходячи з наведених характеристик, можна з упевненістю сказати, що валютний ринок Форекс вважається найбільш ліквідним ринком у світі. Його добовий обіг досягає майже чотирьох трильйонів доларів США. Це число перевищує сумарний обіг всіх бірж в дванадцять разів.

Ринок Форекс також зберігає високий показник ліквідності протягом усього робочого дня. Це обумовлено тим, що відразу після закінчення роботи одного з майданчиків Форекса в одній точці земної кулі, наступний майданчик починає свою роботу на іншому краю Землі. Наприклад, коли Лондон закінчує свій робочий день, то Нью-Йорк тільки набирає силу.

Це властивість ринку Форекс обумовлює його значну перевагу перед біржею. Години роботи біржового ринку залежать винятково від робочого часу певної країни. А ось валютний ринокФорекс, в свою чергу, не припиняє свою роботу ні на хвилину, і гравці мають можливість торгувати через усі світові майданчики, які працюють в дану хвилину.

Ще одна перевага полягає в наступному. На ринку Форекс завжди є деяка кількість основних пар валют для здійснення торгівлі та проведення операцій на торговій платформі. Про валютну пару завжди з'являються новини і оновлення, за якими зручно стежити. Немає великого потоку інформації. На відміну від біржі, трейдерам не потрібно вивчати акції різних компаній, знати что влияет на цену нефти, вникати в особливості певної галузі виробництва і стежити за змінами, які відбуваються в тому чи іншому секторі.

В Форексі відстеження змін відбувається набагато простіше. Тут у трейдера немає необхідності стежити за кожною компанією, акції якої він має намір придбати. Вибираючи одну валютну пару на ринку Форекс, наприклад, євро і долар, гравець стежить тільки за новинами виключено з тих країн, до яких відносяться обрані валюти.

Виходячи з усіх перерахованих вище переваг Форекса над звичайною біржею, можна сказати, що цей ринок є найбільш зручним і пристосованим до сучасних умов, він потенційно забезпечує трейдерів високим прибутком, а ліквідність дозволяє весь час знаходиться в грі і чекати зручних годин для торгівлі. Однак ми не нав'язуємо свою думку і не можемо ручатися за кожного, адже вибір ринку - це завжди суто індивідуально. Якщо людина знає та вміє вигідно купувати і продавати акції, то ця ніша його і всі переваги Форекса - це просто корисна інформація на замітку.

Однак спробувати свої сили на валютному ринку, вклавши невелику суму, все ж варто. Завжди є ймовірність того, що ця сума перетворитися на прибуток, яка стане початком успішної торгівлі і стабільного доходу на Форексі.

*реклама

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100