реклама

реклама

Звернення до офіційної статистики ринку Форекс розповість нам, що основна маса новачків приходить в торгівлю валютою через Інтернет-рекламу, шукаючи додаткові джерела заробітку в мережі. При цьому, у них, як правило, вже є основна робота, а спекуляція на Форексі здійснюється виключно у вільний час. Хоча не виключають варіант, що трейдинг стане основним джерелом доходів.

Наведемо кілька фундаментальних порад, як досить швидко вийти на серйозні результати у валютній торгівлі.

Отже, для початку вам слід поставити перед собою чітку мету, наприклад, заробляти тисячу доларів в місяць. Переведіть цю суму в пункти. Стосовно 1000$, то це буде 100 пунктів від укладених угод.

Після постановки мети залишається вирішити основну задачу – як її досягти. На ринку Форекс гравці торгують різними методиками і визначальним чинником у них є час укладання угод. Розглядаючи різні види стратегій, можна зробити висновок, що торгівля буває довгострокова, середньострокова, внутрішньоденна і scalping strategy.

Для новачка скальпінг апріорі є неприйнятним. Дане твердження грунтується на прикладі сотень інших гравців, які втратили власні депозити в спробі швидко розкрутитися на Форексі.

Відмовитися доведеться і від довгострокових угод, оскільки на довгих позиціях валютний ринок не передбачає серйозних цінових змін на відміну від фондового ринку.

У підсумку, нам залишається тільки внутрішньоденна і середньострокова торгівля. Беручи до уваги, що більша частина гравців може проводити не більше чотирьох-п'яти годин на день за комп'ютером через основну роботу, найкращий варіант для них – середньострокова торгівля.

Далі визначаємося з відповідним методом торгівлі. Вам потрібно обзавестися чітким торговим планом, де ви докладно розпишете – скільки грошей бажаєте заробляти і який обсяг втрат психологічно готові перенести. На основі цієї інформації виставляються ордера стоп-лосс і тейк-профіт.

Не укладайте угоди, керуючись виключно власною інтуїцією. Ринок Форекс – це місце роботи для професійних трейдерів, не варто сприймати його як своєрідне казино або лотерею. Для того, щоб і ви могли працювати на міжнародному ринку Форекс, отримуючи при цьому бажаний дохід, вам потрібно відповідна стратегія. Її ви можете відшукати в Інтернеті або створити власну систему, що ще краще. У ній слід обов'язково враховувати правила управління ризиками та капіталом, а також хеджування.

Наведені в цій статті поради досвідченим гравцям, звичайно, можуть здатися банальними, але для новачка вони є доступним і цілком ефективним алгоритмом дій, за яким він обов'язково добереться до наміченої вершини форекс трейдера. Надійними супутниками для цього повинні стати уважність і терпіння.

Реклама*

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Регіональна Тальнівщина 17.08.2017 14:58
Лохов разводім как баранов (тм)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100