реклама

реклама

Черкаський підприємець, що має за звичку сплачувати товари чи послуги безконтактно, став одним із перших переможців акції від ПриватБанку та Mastercard. Власником смартфону останньої лінії став 32-річний Микола Бабай. На все про все, зізнається переможець, витратив не більше 5-ти хвилин.

“Мені прийшла електрона розсилка ПриватБанку, і я у пару кліків зареєструвався в акції, - ділиться спогадами Микола Бабай. - Все дуже просто. А pay pass я користуюся часто. Так я намагаюся оплачувати майже всі свої покупки, навіть продукти в супер-маркеті, на заправці. Перевага у тому, що не потрібно давати карту в руки касиру, це безпечно, та все набагато швидше відбувається”.

Микола розповів, що частенько по життю щось виграє, тому особливо не здивувався дзвінку із ПриватБанку. Якщо щастить, то вже щастить!

Шанс виграти смартфон «Samsung Galaxy S8» та подарункові сертифікати номіналом 500 гривень сьогодні має кожен черкащанин. Аби взяти участь у розіграші, потрібно оплачувати покупки «Mastercard» за допомогою безконтактної картки або NFC-гаманця (Приват24) на суму від 50 гривень. Розіграш подарунків проводитиметься щотижня, протягом усього періоду акції - з 15 липня до 15 жовтня 2017 року.

Не гайте часу, кількість учасників вже досягла більше 61тис.чоловік.

Що таке NFC?

Технологія бездротового високочастотного зв'язку малого радіусу дії (до 3-5 см), що дозволяє здійснювати безконтактний обмін даними між мобільними телефонами, смарт-картами, платіжними терміналами, системами контролю доступу та іншими пристроями. Детальний опис - за посиланням https://privatbank.ua/nfc/

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100