реклама
Sucurity Police

реклама

Для того щоб підняти якість медичного обслуговування і захистити людей необхідно, як в розвинених країнах, ввести медичні страховки за рахунок роботодавця. Про це в ефірі телеканалу «112 Україна» заявив співголова фракції ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК Олександр Вілкул.

Він підкреслив, що "Опозиційний блок" не голосуватиме за медичну реформу в тому варіанті, в якому її пропонує уряд.

- В Україні великі проблеми з медициною, але зробити її платною, коли без грошей не буде лікування, - це катастрофа для людей, - сказав він.

- Замість того щоб все скинути на плечі людей, давайте введемо страховки, як в розвинених країнах світу, за рахунок коштів роботодавців. Тоді, дійсно, люди будуть «голосувати» грошима - ходити до медичних установ, де краще лікують, давати свій страховий поліс доктору, якому він вірить. Його вилікували - для нього це безкоштовно, тому що є страховка, страхова компанія заплатила. Тоді буде і стимул у докторів краще лікувати, і люди будуть «голосувати» грошима, і з'являться гроші в медицині, нарешті. Той варіант, який пропонується зараз владою - платний, тобто бери гроші де хочеш - це для людей катастрофа, - підкреслив Вілкул.

Матеріал надано прес-службою політика.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+4 #1 Доктор 18.09.2017 16:16
Вілкуль, а ти вже оплатив лікування людей, яких твої ...... тітушки побили в травні у Дніпрі?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100