реклама

реклама

30 вересня в селі Великі Канівці, що на Чорнобаївщині відбувся турнір з футболу «Козацька Слава-2017». Захід пройшов за сприяння чорнобаївського свободівця, волонтера «Легіону Свободи» Юрія Кулика, голови Чорнобаївської районної «Свободи» Павла Собка та заступника міського голови Черкас Ігоря Коломойця футбольне змагання провели вдруге.

Учасники турніру Козацька слава

Свободівці приурочили турнір до Дня Захисника України та Козацької Покрови. У змаганнях взяли участь три команди із Чорнобаївщини: «Старий Коврай» (с. Старий Коврай), «Великі Канівці» (с. Великі Канівці) та «Чорнобай» (смт Чорнобай).

Переможцем стала команда «Старий Коврай», яка отримала кубок турніру, друге місце посіли – «Великі Канівці» і третє –  «Чорнобай».

На завершення всіх гравців нагородили медалями, вимпелами та чашками з фірмовою емблемою футбольного змагання «Козацька Слава 2017».

Юрій Кулик під час нагородження наголосив: «Коли я побачив з яким азартом грають гравці я зрозумів, що такий захід проведений не дармо. Адже спорт – це здоров’я. Особливо, коли зараз у країна переживає тривожні часи. Ми повинні пропагувати спорт, здоров’я та націоналізм. Оскільки саме ми творимо майбутнє нашої незалежної України».

Організатори та спонсори турніру запевнили, що проведення таких спортивних змагань стане традицією. В наступному році турнір буде ще грандіознішим, він збере команди з усього Чорнобаївського району.

Прес-служба Черкаської обласної організації  ВО «Свобода»

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100