реклама

реклама

У рамках програми «Міжнародної кредитної мобільності» Еразмус+,   черкаські студентки отримали можливість навчатися у європейському університеті та отримувати європейські стипендії. Тетяна  Буката та Ірина Погорецька – студентки бакалаврату Черкаського державного бізнес-коледжу   – розпочали навчання у Вищій школі менеджменту інформаційних систем ISMA (м. Рига, Латвія), де отримуватимуть стипендії у розмірі 840 EUR на місяць.

- Протягом одного семестру вони вивчатимуть підприємництво, управління проектами, інноваційний менеджмент та інвестиції, стратегічний маркетинг англійською мовою та  зможуть познайомитися із самобутньою латвійською культурою, - зазначив директор Черкаського державного бізнес-коледжу Олег Куклін. – Це вже шостий міжнародний грант, пов'язаний із можливістю навчань для студентів та викладачів, що цьогоріч отримав наш коледж.

Нова програма Європейської комісії у галузі освіти, навчання, молоді та спорту Еразмус+, основними цілями якої є підвищення якості освіти, розвиток міжкультурного обміну, підготовка висококваліфікованих спеціалістів, діє із 2014 року. Одними із головних напрямів діяльності програми Еразмус+ є академічна мобільність, що передбачає надання грантів на навчання за обміном в європейських університетах для українських студентів.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100