реклама

реклама

Торгівля на валютному ринку Форекс, як і будь-яка інша професійна діяльність, вимагає від людини чіткого розуміння спеціалізованих термінів і понять. Зрозуміло, що трейдеру зовсім не обов'язково відразу починати свій шлях навчання з зазубрювання всього Форекс-словника або сотень книг, рекомендованих професійними гравцями. Все має робитися поступово, по мірі надходження нової інформації та отримання практичного досвіду.

Починаючому гравцеві досить ознайомитися лише з базовими поняттями, які часто самим докладним чином вже розписані брокерами і дилінговими центрами на своїх сайтах або в методичних рекомендаціях. Якщо ж подібний інформаційний помічник вас не влаштовує, і ви намагаєтеся знайти потрібну книгу в розділі спеціалізованої літератури, звертати увагу в цьому випадку слід на зміст. Крім кількості наведених понять, важливу роль відіграє і повнота їх роз'яснення. Бажано, щоб у книзі також наводилися детальні приклади, на підставі яких навіть новачок зміг би зрозуміти, в якому контексті може використовуватися той чи інший термін. Погодьтеся, особливої користі з роз'яснень терміну не буде, коли в ньому є пара-трійка інших незрозумілих для новачка понять.

Вирішальним фактором у виборі літератури також має бути зручність використання довідників. Адже час для трейдера – особливо цінний ресурс, який було б нерозумно витрачати марним чином. Зверніть увагу, якою мовою викладаються терміни. Якщо автор застосовує надмірно складні і незрозумілі вислови, навряд чи його варто розглядати як відповідний варіант для гравця з початковим рівнем знань.

Чому вибір літератури – важливий момент у роботі на Форекс

Валютний ринок Форекс несе в собі величезні перспективи і практично кожен бажаючий при належному старанні та правильній стратегії, яку можна протестувати на forex tester, здатний досягти тут серйозних результатів. Ось тільки для цього знадобиться не просто бажання і сліпе виконання механічних дій, але ще й серйозна інтелектуальна робота по всебічному вивченню особливостей валютного ринку. Але для цього потрібно мати доступ до грамотних книг, з якими можна буде оптимізувати торговельний процес і підвищити тим самим співвідношення прибутковості і збитків.

Не секрет, що сьогодні на просторах мережі Інтернет і серед пропозицій брокерський компаній можна зустріти широкий асортимент зручної та зрозумілої літератури, яка не повинна викликати у трейдера ніяких труднощів. Не втрачайте можливість знайти для себе відповідну літературу.

Іншими словами, хочете отримати якісну самоосвіту – використовуйте для цього якісні джерела інформації, які схвалені професіоналами і одночасно з цим, придатні для використання початківцями  на валютному ринкуФорекс.

*реклама

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100