реклама

реклама

З метою недопущення терористичних актів, диверсій та інших надзвичайних подій просимо Вас бути пильними й інформувати правоохоронні органи про будь-які факти прибуття та перебування в регіоні підозрілих осіб, наміри здійснення сепаратистської, терористичної, диверсійної чи розвідувально-підривної діяльності, залишені без нагляду підозрілі предмети або транспортні засоби, а також використання технічних засобів спостереження (безпілотних літальних пристроїв та ін.).

Особливу увагу слід звертати на осіб, поведінка яких викликає насторогу. Вони можуть проявляти незрозумілий підвищений інтерес до об'єктів стратегічної інфраструктури нашої держави (військові частини, будівлі підприємств, організацій чи установ, у т.ч. органів державної влади та місцевого самоврядування, місць масового скупчення людей тощо).

У разі виявлення зброї чи вибухових пристроїв, наявності даних про факти прибуття та перебування в регіоні підозрілих осіб, інформації про їх наміри здійснити діяльність на шкоду національним інтересам України просимо повідомити про це :

Управління Служби безпеки України в Черкаській області за номером «гарячої лінії» (0472) 37-92-44 або ГУ НП в Черкаській області за номером «102».


Ні тероризму

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #1 Сидоров. 27.10.2017 21:32
Майже як у Израїлі.Але це правильно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100