реклама

реклама

Про це лідер «Опозиційного блоку» заявив в кулуарах Верховної Ради у вівторок, 7 листопада.

«Ми підтримуємо законопроект, який передбачає вибори за відкритими списками і будемо за нього голосувати. Ми також підтримуємо зміни до бюджету -2017 в питанні виділення додаткових коштів на субсидії, адже люди сьогодні не можуть їх оформити», - зазначив Юрій Бойко.

Водночас, за його словами, фракція не підтримує проект бюджету на 2018 рік. «Цей законопроект є надзвичайно шкідливим. Він веде до створення поліцейської держави з бідним населенням. Це просто знущання над людьми, коли в рази збільшується фінансування силових структур, але водночас зменшуються соціальні виплати населенню», - наголосив народний депутат.

Юрій Бойко також нагадав, що фракція «Опозиційного блоку» зареєструвала проект Постанови про звіт керівників правоохоронних органів щодо ходу розслідування резонансних злочинів.

«Сьогодні людина відчуває себе абсолютно незахищеною перед тим валом злочинності, який охопив країну. Тому ми наполягаємо, аби була заслухана і проголосована наша постанова щодо виклику керівництва правоохоронних органів та їх звіту в парламенті», - підкреслив Співголова фракції.

Матеріал надано прес-службою політика.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #2 Сидоров 08.11.2017 21:17
Не вірю я в чуйність людей януковича. Вони підтримували його, захищали, допомагали красти,самі крали під його захистом. А тепер ще й щось там пропонують. Ганьба. Банду геть.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 *опоблок? Нах! 08.11.2017 18:22
:-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100