реклама

реклама

Вже два черкащанина, що сплачують проїзд у міському транспорті за допомогою QR-кода, стали власниками смартфонів MEIZU.

Як повідомлялось раніше, перший з трьох обіцяних смартфонів MEIZU отримав черкащанин Володимир Марущак, а другий смартфон вже вручений майбутньому батьку-черкащанину Гнатенко Сергію.

20171124_095313

“У моєму житті це не перший виграш, але то все було незначне. А такий вагомий виграш дійсно приємно отримати, хоча спершу гадав - чи не шахраї мені телефонують, - розповідає Гнатенко Сергій, - не вірив, поки не переступив поріг відділення банку, де таки впевнився - все правда. Як тільки у нашому місті з’явились QR-коди у транспорті, став сплачувати проїзд тільки так, принципово. Іноваційний спосіб оплати без готівки та з поверненням коштів за другий квиток - це однозначно варте уваги жителів міста”.

І коли акція з врученням смартфонів вже скінчилася (строк дії до 21.11.2017 р.), то інша -  акція “Катаємо безкоштовно” - продовжується до кінця 2017 року.

Прийняти участь в акції не просто, а дуже просто! Оплатіть проїзд в транспорті з картки Mastercard, відсканувавши стикер із зображеним QR-кодом (щонайменше двічі протягом одного дня) та отримайте повернення коштів за другий куплений квиток на вашу картку Mastercard. Гроші за другий квиток протягом одного дня буде повернено на картку Mastercard, з якої було придбано квиток.

Нагадуємо, що пасажири черкаських маршруток № 8, 21, 26, 27 можуть оплачувати проїзд через смартфон, відсканувавши QR-код, що розміщено в салоні. Уся процедура оплати триває не більше 15–30 секунд.

Бажаємо вдалих поїздок!

Про це інформує прес-служба банку.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100