реклама
Sucurity Police

реклама

Про це лідер ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ Юрій Бойко заявив під час відвідування Київської міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги в п'ятницю, 1 грудня.

efbce0ec0c7f81c6ee6b96b6fcc0ed1f

Він зазначив, що хотів зрозуміти, що буде зі швидкою допомогою після так званої «медичної реформи». «Те, що я тут побачив, підтвердило, що ми мали рацію, коли не голосували за «медичну реформу» в тому вигляді, в якому її представили уряд і Міністерство охорони здоров'я. Ця «реформа» не вирішує питання поліпшення якості медичного обслуговування», - сказав політик.

«Більше 70% громадян виступають за реформу системи охорони здоров'я, і ​​це правильно. Але те, що сьогодні придумав МОЗ, ще більше заганяє медицину в глухий кут. З 1 листопада в швидкій допомозі за класифікатором вже немає таких спеціальностей як фельдшер і лікар, натомість є парамедик і екстрений медичний технік. Але ніхто не розуміє, як це буде працювати. Сьогодні швидка допомога реально рятує більшість людей. А те, що зараз пропонують впровадити – це абсолютно нежиттєздатно і призведе практично до зупинки цієї архіважливої ​​медичної служби, яка знаходиться на передовій боротьби за життя людини», - підкреслив Юрій Бойко.

«У цій лікарні працюють ентузіасти, які не шкодуючи своїх сил рятують людей. Їх треба підтримати. Їх потрібно послухати і зробити так, як вони кажуть, а не вигадувати щось абсолютно нежиттєздатне, зокрема систему, за якою намагаються змусити працювати швидку допомогу», - зазначив парламентарій.

Лідер опозиціонерів підкреслив, що ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК буде добиватися скасування урядової «медичної реформи». «Ми будемо вимагати, щоб ця «реформа» була скасована. Замість неї потрібно впровадити страхову медицину в класичному вигляді, як ми і пропонували. Потрібно збільшити фінансування медицини до 5% ВВП, поліпшити матеріально-технічне забезпечення, збільшити зарплату лікарям і не влаштовувати експерименти над людьми», – резюмував Юрій Бойко.

больница 2_

* Інформацію надано прес-службою політика.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-1 #1 Murat Acar 08.10.2018 05:46
Здравствуйте,

Вам потрібна термінова позика для вирішення ваших фінансових потреб. Ми пропонуємо кредит у розмірі від 5 000,00 до 10 000 000 доларів США. Ми надійні, ефективні, швидкі та динамічні, гарантуємо 100%. Ми також надаємо кредити в євро, фунтах і доларах. . Процентна ставка, яка застосовується до всіх Кредитів, становить (2%), якщо Ви зацікавлені, поверніться до нас.

Дякую.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100