реклама
Sucurity Police

реклама

Симфонічний шоу - оркестр "HARDY ORCHESTRA" - улюбленець публіки, заслужено отримав визнання і любов глядачів. Нове звучання відомих хітів, вишукане аранжування талановитого диригента - Олексія Андрійчука, оригінальна манера виконання знайомих композицій, професіоналізм і харизма оркестрантів, постійне спілкування з глядачами під час концертів і безлічі несподіваних сюрпризів – усе це заворожує і робить їх виступи незабутніми. Вибухова суміш драйвового року і чуттєвої симфонічної музики, за хвилину ви стаєте співучасником композицій, улюблених з дитинства і «проживаєте» кожен твір, кожну пісню разом з виконавцями, ні на мить не залишаючсь байдужими.

У вас є унікальна можливість довідатися, як уживаються на одній сцені скрипки та ударні, флейти, кларнети, фаготи та синтезатори, а також тромбони, труби і валторни та гітари. Тільки хардкор! І лише справжня музика! Це буде справді HARDY!

Попереджаємо: після цього вечора зміниться ваше уявлення про симфонічну рок-музику! Оркестр ризикує стати вашим улюбленим

В програму входять легендарні рок композиції всесвітньо відомих груп, У виконанні симфонічного рок-оркестру "HARDY ORCHESTRA" глядачів чекають твори таких колективів: Adele, Led Zeppelin, Queen, AC/DC, Aerosmith, LinkinPark, Rammstein, Evanescence, Muse, The Pretty Reckless, Within Temptation, а так само саундтреки до відомих до фільмів: "Пірати Карибського моря", "Гаррі Поттер", "Володар кілець" і ін.

10 грудня, 19.00

м.Черкаси, Палац Культури «Дружба Народів», б-р Шевченка, 249

Подія на Facebook

Hardy Orchestra Черкаси

реклама

Коментарі  

 
+4 #1 Ну й накреативили! 07.12.2017 09:42
Не афіша, а каша якась: дата і місце концерту - українською, сам оркестр і його дирижер - російською, назва концерту - англійською...
А то шо за шняга намальована під "19:00" - схематичне зображення пам"ятника Богдану Хмельницькому? :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100