реклама

реклама

За статистикою банкірів кожні двоє з трьох черкащан беруть гроші “в борг”. Загальний обсяг гривні “в борг”, що доступний жителям Черкаської області на сьогодні, становить 2,5 млрд грн.

Muzhchine-ne-hvataeg-deneg

Використання кредитних коштів у передсвятковий період прогнозовано зростає наприкінці жовтня. Згідно з даними банкірів, користування кредитними коштами по картці Універсальна досягла майже 863 млн грн.

Кредитка вже не є новинкою для більшості, але як користуватись кредитними грошима, не сплачуючи комісій та процентів, пам’ятає не кожен. Тож нагадуємо три простих правила допоможуть зекономити на комісії за карткою “Універсальна”:

Правило 1. Платіть безготівково. Жодної комісії за розрахунки карткою “Універсальна” будь-де, де є термінал, а також у Приват24 (квитки, комуналка, їжа тощо).

При оплаті карткою в магазинах комісія не стягується, а за зняття кредитних коштів через банкомат доведеться заплатити 4% від суми, що знімається.

Правило 2. Великі покупки робіть 1-го числа. Так матимете аж 55 днів на повернення грошей.

Правило 3. Повертайте до 25-го числа все, що витратили минулого місяця. При цьому не важливо, чи витрачали ви щось у поточному - повернути потрібно тільки минулий.

І ще трохи лайфхаку:

  • пам’ятайте, кредитна карта -  завжди вигідніше, ніж розстрочка. Реальна процентна ставка на картці вдвічі нижче, ніж у споживчих кредитів або кредитів готівкою.  До того ж у ПриватБанку є програма лояльності “Бонус Плюс”, що дає можливість отримувати бонуси до 20% за кожну покупку;
  • при сплаті карткою “Універсальна” у торгівельних точках, підключених до послуги “Оплата частинами”, сплачується не вся вартість, а тільки частина. Решта суми щомісяця вноситься на картку рівними частинами;
  • зберігаючи свої гроші  на картці “Універсальна”, ви отримуйте 7% річних на залишок понад 100 грн! Для цього досить активувати депозитну функцію в банкоматі ПриватБанку або у  Приват24(privat24.ua) в меню “Мої рахунки”.

Відслідковуйте та контролюйте власні кошти у Приват24(privat24.ua)

Про це інформує прес-служба компанії

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100