реклама

реклама

У вівторок 19 грудня, у Шполі до Дня Святого Миколая новорічними гірляндами засяяла святкова ялинка. Яскраве театралізовано-співоче дійство з нагоди свята, що організували місцеві творчі колективи, зігрівало присутніх, веселило малечу та створювало казковий настрій усім глядачам.

DSC_7267

Під час святкового відкриття театралізовані виступи за участі символів минулого та прийдешнього року розважали глядачів, пропонуючи різноманітні конкурси. Дитячі колективи Шполянського будинку культури продемонстрували увесь спектр своїх талантів, від новорічних і різдвяних пісень до костюмованих танців.

Участь у святі взяло також керівництво Шполянської ОТГ та району. Зі сцени гостей свята привітали голова Шполянської об’єднаної територіальної громади Сергій Кравченко, голова Шполянської районної ради Олександр Кузуб та заступник голови Шполянської РДА Ольга Шпиця.

DSC_7320

Не залишилась дітлашня і без подарунків. Цього дня у ролі Святого Миколая виступила компанія «ЛНЗ» (LNZ Group). Новорічний сюрприз отримало 160 учасників дитячого танцювального ансамблю «Еліт», котрий з відбіркового туру Всеукраїнського чемпіонату з хореографічного мистецтва «Art Dance 2018» привіз звання «золотого» чемпіона.

– Ви, наша гордість та надія, у ваших, поки ще зовсім маленьких рученятах – наше велике, щасливе майбутнє, - звернувся з привітанням до дітей представник групи компаній «ЛНЗ», директор ТОВ "Маяк-Агро" Михайло Богач. - Ви по праву заслуговуєте на особливий подарунок від Святого Миколая, тому сьогодні, від імені ГК «ЛНЗ» ми вручаємо для усіх дітлахів, які займаються в колективі «Еліт», фірмовий одяг з логотипом.

DSC_7355

Приємною несподіванкою став такий сюрприз для маленьких танцюристів та директора міського Будинку культури, керівника ансамблю сучасного танцю «Еліт» Лесі Осадчук.

– Для нас це справжня несподіванка і великий сюрприз. Ми дуже вдячні компанії ЛНЗ. Ми завжди мріяли про професійний одяг та взуття в якому дітки матимуть змогу відвідувати заняття. У колективі сьогодні займається 160 дітей і кожен має тепер свій одяг з логотипом, - зазначила вона.

Радіє подарунку і учасниця колективу «Еліт» Марина Тесленко.

– Я займаюся танцями в «Еліті» вже 5 років, мені це дуже подобається. На жаль, зі старого одягу ми вже виросли, тому тепер нарешті у нас буде новенький. Це дуже доречний подарунок на День Святого Миколая, - зізнається дівчина.

DSC_7287

Вже після урочистих привітань всі присутні одразу поринули в атмосферу новорічного свята в якому їх вітали Святий Миколай, Півень та Пес, як символи року, що минає та настає, Ялинка, котра пропонувала присутнім організуватись у хороводи та танці. Кожен з присутніх на святі дітей отримав свій солодкий подарунок.

DSC_7402

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 Людмила 25.12.2017 21:28
На фото в українських костюмах Народний танцювальний колектив "Барвінок" ШПОЛЯНСЬКОГО бУДИНКУ ШКОЛЯРІВ. Лауреат Всеукраїнських та міжнародних конкурсів. Про цей колектив ні слова.....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100