реклама

реклама

Для тих, хто бажає змінити діючу місцеву владу, з 20 січня в школі депутатів від ДемАльянсу починається навчання. Всього 60 мешканців Черкас зможуть пройти курс і надалі стати депутатом. Викладачі школи розкажуть про формування і розподіл міського бюджету, роботу на виборчих дільницях, фандрайзінг та публічні виступи.

reyestratsiya

Навчання розраховане на тих, кому набридло злитися на органи місцевого самоврядування в коментарях в Фейсбуці, і він готовий діяти — стати частиною міської адміністративної верхівки. Без належних знань неможливо успішно змінити діючу владу, тому Демократичний Альянс запускає експрес-навчання для найактивніших і небайдужих мешканців міста.

Записатися в школу може будь-хто, але місць всього 60. Навчання буде проводитись по суботах, тому відвідувати їх без відриву від роботи можуть практично всі. Заняття передбачають теоретичну і практичну частини. На виконання домашнього завдання дається тиждень.

Учні школи дізнаються про комплексну роботу депутатів — від азів ораторства і переконання до принципів наповнення і розподілу міського бюджету. В навчання також входить:

●    інформація про то, як долучити безкоштовні ресурси для передвиборної кампанії;

●    лекції про місцеве самоврядування, наповнення і розподіл міського бюджету;

●    інформація про способи ефективного донесення своїх цілей та планів до виборців;

●    розробка плану і стратегії робіт на виборчій дільниці.

Для учасників школи будуть створені закриті групи в Фейсбуці, де вони зможуть спілкуватися, заводити нові знайомства, обговорювати теоретичні та практичні частини навчання.

Реєстрація ТУТ

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100