реклама
Sucurity Police

реклама

«Цитрус» упевнено розширює свою географію в Україні. Так, наприкінці січня відкрився перший магазин у Черкасах, у мережі він вже 49-й. Спеціальним гостем відкриття став Василь Вірастюк. Володар титулу «Найсильнішої людини у світі» провів для сотень відвідувачів майстер-клас «Як віджати знижки у «Цитрусі». Судячи з реакції гостей було зрозуміло, що клуб Цитрусолаверів #citruslovers стрімко зростає.

0192

Відкриття першого «Цитруса» у Черкасах, без перебільшення, можна назвати найбільш очікуваною подією цього року – підтверджують гості заходу. Це свого роду Кремнієва долина в мініатюрі, де концентрація високотехнологічних гаджетів просто зашкалює. «Я прийшов сюди з другом і навіть не очікував, що доведеться майже півгодини простояти у черзі, щоб потрапити у магазин. Ось купив новий смартфон зі знижкою, ще хочу придивитися гіроборд для брата, – ділиться враженнями 27-річний менеджер Олексій Зубко. – Тепер я точно знаю, де проведу наступні вихідні».

0063

У компанії підкреслюють, що в «Цитрусі» представлені останні світові інновації. Так що «Цитрус» гарантує появу в Черкасах новітніх продуктів та сервісу світового рівня. Наприклад, у спеціально створеній VR Zone кожен може поринути у віртуальну реальність і самостійно протестувати найпопулярніші VR-рішення від Oculus, Samsung і Sony PlayStation. Технічні експерти «Цитруса» навчать усіх охочих малювати 3D-ручкою і користуватися 3D-принтером. Тим, хто любить радіокеровані моделі пропонують спробувати самостійно керувати роботами й дронами. Про так званий «розумний будинок» багато хто також чув тільки в кіно. У «Цитрусі» товари цієї категорії можна не тільки побачити на власні очі, а й перевірити у роботі. На допомогу батькам обладнана окрема дитяча зона, де діти проведуть час за іграми на планшетах. Для меломанів облаштований сучасний Music Bar з преміальним аудіообладнанням. У категорії пристроїв для фітнесу та здоров'я представлені новітні та найефективніші beauty-гаджети для догляду за тілом та обличчям, гаджети-масажери для тіла, ніг, обличчя і навіть очей. Нарешті, в магазині можна безкоштовно покататися на електробайках, електросамокатах, дрифт-картах, гіроскутерах і гіробордах.

9972

«Наша компанія не просто продає техніку, вона також заряджає яскравим настроєм та несе освітню місію, – підкреслює Віталій Кузнєцов, СЕО «Цитрус». – Упевнений, що перший «Цитрус» у Черкасах стане не тільки найкращим місцем для зустрічі із гаджетами, а й справжнім освітньо-технологічним хабом. Усіх наших відвідувачів ми готові знайомити з найкрутішими світовими рішеннями – від віртуальної реальності до останніх моделей електротранспорту. У кожне місто «Цитрус» привносить новий рівень сервісного обслуговування, клієнтського досвіду, та інноваційних продуктів і рішень, представлених лише у нас».

9964

Спортивно-розважальною програмою на відкритті першого «Цитруса» у Черкасах керував Василь Вірастюк. Щоб виграти круті гаджети та знижки на топові девайси, гостям свята довелося показати свою силу у змаганнях з армрестлінгу, присідання, віджимання та інших дисциплін. До речі, до 31 січня включно в магазині будуть діяти знижки до 30% на безліч гаджетів та аксесуарів.

Про компанію «Цитрус»

«Цитрус» – національна мережа магазинів гаджетів, інноваційних технологій та освітніх проектів: Цитрус Академія і ЦеХАБ. Представлена в Україні 49 концептуальними магазинами та інтернет-магазином CITRUS.UA. Заснована 2000 року.

0145

Website: www.citrus.ua
Facebook: www.facebook.com/citrus.ua
Instagram: https://www.instagram.com/citrus_ua/
YouTube: https://www.youtube.com/user/CitrusDiscountUA

реклама

Коментарі  

 
+7 #1 Гена 29.01.2018 14:24
Галимая сеть продает бракованные твоары несертифицирова нные посмотрите ютуб
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100