реклама

реклама

Сьогодні найбільший банк України запрошує на роботу касирів-операціоністів. Основні вимоги до кандидатів - чесність, відповідальність, порядність, прагнення до навчання та вміння працювати у команді. Головне - мати: середню спеціальну або вищу освіту. Бажано - досвід роботи касиром від 1 року.  Якщо ж досвід роботи менше, не біда. Кожен новачок проходить дистанційне навчання. Робота у нашому колективі побудована таким чином, щоб допомогти кожному швидко адаптуватися та увійти в режим роботи. Головне, що у ПриватБанку є система бонусів та преміювання. Це означає, що кожен безпосередньо може впливати на рівень свого доходу.

52507587

«У ПриватБанку відразу помічають здібних співробітників, - розповідає Миргородська Світлана, керівник напрямку касових операцій Черкаської філії ПриватБанку. - Багато з тих, хто спочатку сприймає посаду, як тимчасовий варіант, залишаються з ПриватБанком. Тут працює безліч програм навчання, завдяки яким кожен працівник може підвищувати свою кваліфікацію і розвиватися професійно. Також щорічно проводяться веселі корпоративні заходи для любителів спорту та здорового способу життя».

В обов'язки касира-операціоніста входять: валютно-обмінні операції, прийом платежів населення, поповнення/зняття готівки з карткових рахунків та прийом виручки юридичних осіб. Сукупний дохід складатиме 6 150 грн

На вас чекатимуть гідні умови праці: комфортні відділення, дружній колектив, інноваційний підхід у роботі, повний соціальний пакет. Окрім постійного окладу, Ви будете також отримувати бонуси, розмір яких залежить тільки від Вас.

З питань працевлаштування звертайтеся за телефоном – Скокова Наталія 0675230233 або надсилайте резюме на e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

ПриватБанк увійшов до топ-20 «Рейтингу роботодавців України» за результатами рейтингу міжнародного кадрового порталу HeadHunter Україна. На сьогодні штат ПриватБанку нараховує 21 400 працівників, із них майже 5 000 прийнято в 2017 році.

Дізнатися більше про вакансії ПриватБанку можна на сайті vacancy.privatbank.ua.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100